Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

K 3 Söker Förbandsekonom

Om tjänsten

Livregementets husarer K 3 söker förbandsekonom

Om tjänsten

Vi söker dig som vill ingå i vårt lag på Ekonomisektionen. Ekonomistyrning inom Försvarsmakten är ett brett område som bjuder på varierande arbetsuppgifter. Som förbandsekonom ingår du i Ekonomisektionen G8 som är en del av regementsstaben vid K 3. G8 består av 3 medarbetare som arbetsleds av ekonomichefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som förbandsekonom kommer du att delta i arbete med K 3 planering, styrning, uppföljning, utvärdering och rapportering av tilldelade anslag. Inom sektionen är du ansvarig för förbandets leverantörs- och kundfakturor. Du genomför interna kontroller och avstämningar samt ger stöd med analyser och externa beställningar åt förbandets enheter. Du kommer även att genomföra internutbildningar inom funktionen.

Kvalifikationer


• Akademisk examen med inriktning ekonomi eller utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig
• Svensk medborgare
• Meriterande kvalifikationer
• God datorvana samt mycket goda kunskaper i Microsoft Office
• God administrativ förmåga
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
• B-körkort
• Erfarenhet av FM ekonomistyrningsmodell
• Erfarenhet av att arbeta i affärssystem, företrädesvis SAP

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, noggrann, initiativrik, lojal och stresstålig. Vårt arbete är till stora delar datumstyrt så du behöver kunna förhålla dig till deadlines och att kunna jobba intensivt inför dessa. Du kan jobba självständigt men ändå ingå som en spelare i laget. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, både inom arbetsgruppen och mot våra samarbetspartners. Vi ser gärna att du även besitter vissa ledaregenskaper.

Vid urval kommer stor vikt att läggas på personliga egenskaper.

 

Anställning: Civil befattning, Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse

Arbetsort: Karlsborg

Lön: Individuell lön tillämpas

 

Frågor om tjänsten besvaras av:

Ekonomichef Monica Svensson telefon 0505 45 12 27 monica.svensson@mil.se

Eller HR-Generalist Emma Svensson

0505 45 10 00 emma.x.svensson@mil.se

 

Fackliga representanter:

Officersförbundet: Josefina Åsemyr/ Eva Härnqvist 0505 45 10 00

SEKO:  Mikael Eriksson 0505 45 10 00


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Försvarsmakten
Hemsida:
http://www.forsvarsmakten.se/sv/

Ansökan

Webbplats:
http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=18183
Sista ansökningsdag:
2019-03-17


Senaste inkomna jobb