Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Produktionscontroller

Om tjänsten

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Beskrivning
Område III i NU-sjukvården samlar Diagnostiken, Barn-och kvinnosjukvården, Barn – och ungdomspsykiatriska kliniken, Vuxenpsykiatriska sluten och öppenvårds klinikerna samt Administration.

Produktionscontrollern återfinns i Verksamhetsområdet Administration områdesstab. Produktionscontrollerarbetet kombineras med andra arbetsuppgifter som finns i områdesstaben.

Arbetsuppgifter
Dina nyckeluppgifter som produktionscontroller är att bygga upp system och strukturer för ett systematiskt arbetssätt, aktivt stödja områdeschefen och verksamhetscheferna och dess verksamheter i syfte att nå större kunskap och inblick i produktionsresultaten och därigenom skapa underlag för förbättringar. Du ansvarar för att följa upp och utvärdera område III produktionsbudget, analysera underlag och arbeta med olika typer av sammanställningar.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en för tjänsten adekvat högskoleutbildning.

Vi förväntar oss att du är utvecklingsinriktad, handlingskraftig och arbetar strategiskt och strukturerat.

Du har stark analytisk förmåga i kombination med goda systemkunskaper. Du har stort engagemang och framåtanda. Du har en social kompetens, gillar att vara bland människor, söka upp människor och har uthållighet när vägen inte alltid är rak. Du har vana av att hantera och strukturera underlag av olika slag samt förmåga att göra analyser, dra slutsatser och presentera slutsatser på ett begripligt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
NU-sjukvården, Vuxenpsykiatrisk slutenvård, Administration vuxenpsykiatri

Ansökan

Referens:
2015/5941
Webbplats:
https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:82185/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-12-07


Senaste inkomna jobb