Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Räddningstjänsten Höga Kusten- Ådalen söker Controller

Om tjänsten

Som controller kommer du att ingå i avdelningen för internt stöd, som även består av en löne-/ekonomiassistent samt en personalsamordnare. Vi är en flexibel och öppen organisation där du kommer att få stora möjligheter att själv kunna påverka dina arbets- uppgifter och din arbetssituation.

Tjänsten innebär att du har det övergripande ansvaret för att planera, leda och vidare- utveckla vår ekonomiska process. Allt ifrån den ekonomiska planeringen, budgetprocessen och löpande uppföljning till upprättande av delårsbokslut och årsredovisning. Den löpande redovisningen sker i samarbete med Kramfors kommun. Du skall vidare kunna presentera och förklara det ekonomiska läget, sammanställa statistik samt medverka i den övergripande resurssamordningen. Andra arbetsuppgifter som förekommer är att vara upphandlings- ansvarig, försäkringsfrågor samt medverka vid kommunikation på hemsida/intranät och sociala medier.


Vi söker dig som har en examen i civilekonomi eller har motsvarande kvalifikationer som vi bedömer som likvärdiga. B-körkort är ett krav och du har goda datakunskaper. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation

För att trivas i rollen som controller ska du vara flexibel och inte vara främmande för varierande arbetsuppgifter. Som person är du öppen, prestigelös, utåtriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta med människor både inom och utom organisationen. Du har även en god analytisk förmåga och förmågan att se och förklara kopplingen mellan ekonomi och verksamhet.

Andra egenskaper som vi värdesätter är att du har ett systematiskt arbetssätt, förmåga att följa upp, är resultatfokuserad och har en helhetssyn på verksamheten. Det är även viktigt att du som person kan skapa strukturer samt är engagerad, noggrann och ansvarstagande. Du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Räddningstjänsten Höga Kusten – Ådalen är ett kommunalförbund mellan Sollefteå, Kramfors och Härnösand kommuner. Ledstjärnan för förbundet i alla sammanhang är att vi skall förtjäna uppdragsgivarnas och allmänhetens förtroende. Förbundet ligger i ett naturskönt område som är utsett till världsarv av FN-organet Unesco.

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning, sex månaders provanställning kommer att tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.
Placering enligt överenskommelse.
Lön:
Lön enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Räddningstjänsten Höga Kusten-Ådalen
Hemsida:
http://www.hka.se

Ansökan

Referens:
Controller
E-postadress:
raddningstjansten@hka.se
Sista ansökningsdag:
2018-10-26


Senaste inkomna jobb