Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Senior Controller i Stockholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Senior Controller

Om tjänsten

Om företaget

Just nu söker vi på Lernia en Senior Controller till en av våra största kunder. Kunden är en global koncern med verksamhet i 180 länder som är ledande inom industriteknik. Det är ett bolag med många affärsområden och stora utvecklingsmöjligheter som arbetar i en bransch som kännetecknas av innovation och optimering.

Arbetsuppgifter

Som Senior Controller kommer du att arbeta på avdelningen IRB(International Remuneration and Benefits) som hanterar HR relaterad administration för alla anställda i koncernen som arbetar i något annat land än deras hemland. Syftet med uppdraget och rollen är att skapa en tydlig, kommunicerad och dokumenterad modell för uppföljning av kostnader och intäkter för IRB. Modellen ska sammansättas enligt de allmänna principerna för tilldelning av kostnader och intäkter samt ta hänsyn till att säkerställa att transaktionerna hanteras korrekt när det gäller skatt. Den sökande bör vara väl förtrogen med begrepp som lön, sociala kostnader, pensioner och sjukförsäkringar.

Några exempel på dina uppgifter är;
• Upprätta modell för förutbetalda kostnader. Detta kommer att kräva goda kunskaper i Excel samt att förstå behovet av anslag.
• Upprätta modell för uppföljning av pensionskostnader inklusive modell för periodiseringar
• Strukturera upp modellen för uppföljningen av IRK verksamhet, föreslå översikt över kostnadsställen och intäkter
• Skapa mallar och övriga administrativa åtgärder
• Strukturera upp möteskalender och underlätta en agenda för 2015 och 2016

Modellen måste sammanställas i samråd med chefen för IRB och finanschef. Detta kräver goda verbala, både muntligt och skriftligt, kunskaper i engelska. Presentationer och dokumentation måste utföras på både svenska och engelska. Kandidaten kommer leda möten och göra alla arrangemang såsom inbjudningar, presentationer (ppt) etc. Den sökande kommer intervjua revisor Holding Nordic Finance och rådgivare i IRB verksamheten för att kunna förstå de utmaningar och det stöd som behövs för den operativa chefen. Kandidaten kommer att arbeta nära med revisorn och få en direktiv från chefen i Holding Nordic Finance.

Detta uppdrag på heltid placerat i kundens huvudkontor i Sickla, Stockholm. Uppdraget löper på inledningsvis till mars 2016 men möjlighet till förlängning.

Din bakgrund

Vi söker dig som har mycket goda dokumenterade kunskaper i bokföring och redovisning. Du har tidigare arbetat med controlling och även verksamhetsutveckling och uppföljning. Du har kunskaper i system som SAP eller FICO. Vi ser även det som ett krav att du har grundläggande kunskaper i svenska bolagsskatten. Du har mycket goda kunskaper inom Office-paketet och du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du mycket kommunikativ, inte minst på både svenska och engelska. Du har en förmåga att se helheten och dess detaljer och har erfarenhet av processkartläggning. Du är också analtytisk i ditt arbete samt lyhörd och noggrann.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Sickla, Nacka

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse

Information

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Sök redan redan idag!

Hos oss på Lernia får du möjlighet att prova på uppdrag hos våra kunder i flera olika branscher. Som konsult hos oss fungerar mycket på samma sätt som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar och företagshälsovård. Hos oss har du som konsult nära kontakt med din konsultchef genom hela din anställning, vars främsta syfte är att få dig att utvecklas i din yrkesroll och trivas på din arbetsplats.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lernia Stockholm
Hemsida:
www.lernia.se

Ansökan

Referens:
12170
Webbplats:
http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP12170
Sista ansökningsdag:
2015-11-29
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb