Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Utvecklingscontroller

Om tjänsten

Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom alla specialiteter och viss regionsjukvård inom onkologi och strålbehandling. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårdsmottagningar i kommunerna i Sjuhärad. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrBeskrivningEftersom kliniken kommer att bli större och då Medicin/Rehabiliteringskliniken är inne i ett intensivt utvecklingsskede med verksamhetsutveckling och patientsäkerhetsarbete söker vi nu ytterligare en utvecklingscontroller till kliniken som vill vara med på resan när vi tillsammans med övriga SÄS utvecklar kliniken in i framtiden.

Vi söker dig som utmanas av att tillsammans med andra- patienter och personal:*  utveckla patientsäkerhetsarbetet*  initiera och följa upp strategiska förbättringsområden utifrån patientens uttalade      och outtalade   behov *  analysera och presentera behov av förbättringsarbete baserat på;        auskultationer i verksamheten, intervjuer, avvikelserapportering,    kvalitetsregister och annan resultatuppföljning kopplad till verksamhetsplanen*  medverka i framtagande och uppföljning av klinikens verksamhetsplanVi förväntar oss att du är intresserad av att:*  arbeta för patientens delaktighet och en personcentrerad vård*  jobba med modern verksamhetsutveckling och fortsatt utveckling av klinikens   utvecklingsarbete*  främja samarbete mellan olika yrkesgrupper, funktioner och enheter inom och   utanför SÄS*  vara kunskapsstöd åt vårdenhetschefer och medarbetare med särskilda uppdrag*  följa upp, samordna och återföra klinikens resultat för lärande och förbättring*  omvärldsbevaka och medverka i SÄS utvecklingsarbeteKvalifikationerDu har dokumenterad erfarenhet av patient-/kunddrivet kvalitets och/förbättringsarbete, goda ledaregenskaper, hög samarbetsförmåga och god förmåga till helhetssyn, ett genuint intresse för verksamhetsutveckling samt en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.Vi kommer att sätta stort värde på dina personliga egenskaper och tidigare uppnådda resultat.Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Södra Älvsborgs Sjukhus , Rehabiliteringsklinik

Ansökan

Referens:
2014/5286
Webbplats:
http://vgregion.mynetworkglobal.com/what:login/jobID:48064/where:1/
Sista ansökningsdag:
2014-12-14


Senaste inkomna jobb