Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verksamhets Controller till Stena Line

Om tjänsten

Ditt huvudsakliga fokus är att samordna och utveckla lagerredovisningsprocessen för sex legala bolag i fem olika länder. Vidare kommer du även att jobba operativt med avstämning av Stena Lines lager- och lagerrelaterade konton. För att vara framgångsrik i din roll behöver du arbeta nära Stena Lines inköps- och lagerorganisation samt dess fartyg.

Vem är du?
Som person är du driven, analytisk och samarbetsvillig. Du gillar att arbeta proaktivt och trivs med att ta egna initiativ. Vidare är du lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet liksom av att utvecklas vidare i rollen.

Kvalifikationer:
- Civilekonom
- Minimum av 3 års kvalificerad arbetslivserfarenhet, gärna från ett internationellt verksamt företag.
- Mycket goda kunskaper i Engelska, både i tal och skrift
- Stor vana i att arbeta i Excel


Du kommer att tillhöra redovisningsteamet för affärsområdena Skandinavien, Tyskland och Baltikum, men kommer att vara delaktig i lagerredovisningsprocessen för Stena Lines samtliga affärsområden, vilket även innefattar Irländska Sjön och Nordsjön. Stena Line driver tre lager som förser över 30 fartyg med varor till Stena Lines affärer ombord. Lagren hanteras huvudsakligen i affärssystemen JD Edwards och Dynamics NAV. Du erbjuds en intressant och specialiserad roll i ett ständigt föränderligt företag som verkar i en komplex och internationell miljö. Som person är du driven, analytisk och samarbetsvillig. Du gillar att arbeta proaktivt och trivs med att ta egna initiativ. Vidare är du lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet liksom av att utvecklas vidare i rollen.


Stena Line är ett internationellt transport- och reseserviceföretag och ett av världens största färjerederier. Linjenätet omfattar ett stort antal strategiskt belägna färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien. Antalet anställda uppgår till ca 5 500 där en majoritet arbetar med service och försäljning. Årligen transporterar Stena Line cirka 7 miljoner passagerare, cirka 1,5 miljoner bilar och 1,9 miljoner fraktenheter. Läs mer på www.stenaline.com

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Mpya Finance - Göteborg

Ansökan

Webbplats:
http://www.mpya.se
Sista ansökningsdag:
2018-11-22
Övrigt:
Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Stena Line AB med Mpya Finance. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Linda Målberg 0733 - 807788, linda.malberg@mpya.se eller Elin Antonsson 0709 - 318769, elin.antonsson@mpya.se


Senaste inkomna jobb