Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verksamhetscontroller

Om tjänsten

Som verksamhetscontroller på Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst har du ett brett arbetsområde. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att leda vårt kvalitetsarbete och utveckla interna rutiner och riktlinjer som bidrar till verksamhetshetsutveckling samt medverka i arbetet med omvärldsanalys. I uppdraget ingår även registrering av studiecirklar och kulturarrangemang, ekonomihantering samt kommunikation och kontakter såväl internt som externt.

Vi söker dig som har erfarenhet av administration och ekonomihantering. Vi ser att du har arbetslivserfarenhet som ekonom, ekonomiassistent eller administratör. Vi utgår från att du är van att arbeta i program som Word och Excel samt ekonomi- och verksamhetsrapporteringssystem. Vi använder Hypergene och Palette i vår ekonomihantering samt systemet Gustav för vår verksamhetsrapportering.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda grupper och processer liksom att utveckla och effektivisera administrativa rutiner. Struktur, ordningssinne, snabbhet, tålamod, initiativförmåga och flexibilitet samt förmåga att planera och arbeta självständigt är väsentliga kvaliteter för tjänsten. Du behöver också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.


Vi söker en positiv och utåtriktad person, som har lätt för att ta nya kontakter och att samarbeta i team. Det är meriterande om du har erfarenhet av folkbildning, arbete inom den ideella sektorn eller annan föreningsverksamhet. Då Studiefrämjandet profilerar sig inom miljö- och hållbarhetsfrågor ser vi positivt på att du har ett engagemang för hållbar utveckling, jämställdhets- och tillgänglighetsfrågor.

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar. Vi är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige.?

Studiefrämjandet är en ideell förening grundad på våra 19 medlemsorganisationer och deras demokratiska inflytande. Med en särskild inriktning mot ökad kunskap om natur, djur, miljö och kultur arbetar vi aktivt med hållbar utveckling. Utifrån ett demokratiskt synsätt hävdar vi allas lika värde och rätt till kunskap, kultur och bildning. I all vår verksamhet ska vi främja mångfald och motarbeta främlingskap och rasism.

Alla ska känna att de är välkomna till Studiefrämjandet!

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med tillträde den 1 november eller efter överenskommelse
Lön:
Studiefrämjandet har kollektivavtal via Unionen

Arbetsplats

Arbetsplats:
Studiefrämjandet Göteborgsregionen
Hemsida:
http://www.studieframjandet.se/goteborg/

Ansökan

Referens:
Verksamhetscontroller
E-postadress:
malena.thorsen.svard@studieframjandet.se
Sista ansökningsdag:
2018-10-15
Övrigt:
Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan skickas via e-post till malena.thorsen.svard@studieframjandet.se, inte via Platsbanken.


Senaste inkomna jobb