Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiansvarig / finance controller sökes till Oral Care AB.

Om tjänsten

I rollen som Ekonomiansvarig/Financial Controller har du ansvaret att rapportera resultatet till ledningen. Du analyserar avvikelser mot budget och prognos och sätter samman rapportpaket månadsvis. Du analyserar och tar fram nyckeltal och är även ansvarig för hela avstämningsprocessen. Vidare ansvarar du för analyser av balansräkningen och kassaflöden och tar fram löpande likviditetsrapporter.


Tjänsten rapporterar till CFO.

Du är civilekonom med minst 3 års erfarenhet av controllerarbete. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från redovisning och som har arbetat med hela redovisningsflödet inklusive koncernredovisning samt bokslut.

Du är generellt duktig på system och processer och har väldigt god kompetens i Excel. Att kommunicera, och även på ett pedagogiskt sätt förklara, komplexa saker är något du är van vid. God förståelse för engelska är ett krav.

Som person har du en fallenhet för att analysera och sammanställa information, du är van vid att prioritera i ditt arbete och du uppskattar att arbeta i team. Därtill är du strukturerad, noggrann och van att arbeta mot deadlines. Som person är du ödmjuk, driven och lösningsorienterad. Du tycker om att skapa ordning och kommer gärna med förbättringsförslag samtidigt som du har förmågan att driva igenom förslag på egen hand.Oral Care erbjuder rätt person:

- En trygg anställning i ett expansivt och välmående företag.
- Goda möjligheter till kompetensutveckling.
- Goda karriärmöjligheter inom koncernen.
- En spännande utmaning i en omväxlande bransch i en roll med mycket eget ansvar.
- Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
- Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care dagarna och after work.

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 25 års branscherfarenhet. Idag är vi över 350 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter av alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil hemtandvård för äldre och sjuka patienter.

Oral Care har mobil verksamhet med utgångspunkt från våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping. Våra kliniker finns i dagsläget i Göteborg, Särö, Mjölby och Kristianstad samt fyra kliniker i Stockholmstrakten.

Financial controllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Oral Care AB
Hemsida:
http://www.oralcare.se

Ansökan

E-postadress:
jessica.worley@oralcare.se
Sista ansökningsdag:
2018-11-10


Senaste inkomna jobb