Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Financial Controller till HL Display i Sundsvall

Om tjänsten

Är du en driven och analytisk person som vill ha ett stimulerande och utvecklande arbete i en internationell miljö? Då ska du söka tjänsten som Financial Controller hos HL Display i Sundsvall.

Nu har du en unik möjlighet att få vara med redan från start med att integrera ekonomifunktionen och bygga upp ekonomiteamet till vårt nya lager och logistikcenter. Under det kommande året ska det nordiska lagret succesivt flyttas över till Sundsvall från Polen, vilket innebär att du kommer att ingå i ett projektteam som tillsammans ska göra flytten och överföringen så smidig som möjligt.

Hos oss kommer du vara en nyckelperson som har huvudansvaret för bolagets redovisning och uppföljning. Vilket innebär att sköta och säkerställa redovisningsfunktionen så att processerna möter organisationens kort- och långsiktiga verksamhetsmål utifrån gällande regler, principer och standarder.

Arbetet varierar och spänner över en stor bredd av uppgifter, från att hantera alla finansiella transaktioner mellan logistikcentrets leverantörer och kunder, lagerredovisning, lageruppföljning och redovisningskontroller till att vara delaktig och ta fram underlag till budget och prognoser, göra budgetberäkningar och sköta månads- och årsbokslut.


Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av redovisning, meriterande om det är ifrån lager eller produktion. Du har tidigare haft redovisningsansvar (meriterande om detta varit mot nordiska marknaden). Har du även haft en arbetsledande funktion är det en fördel. Du har goda kunskaper inom regelverk (IFRS) och har en Civilekonom examen eller motsvarande utbildning med inriktning mot företagsekonomi och/eller redovisning.

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och har förmågan att driva på och slutföra. Du sätter dig snabbt in i nya utmaningar, är stresstålig och utför ditt arbete på ett ansvarskännande och noggrant sätt. Vidare har du en god analytisk förmåga och har lätt att göra rimlighetsbedömning av resultat. Du greppar helhetsuppdraget och utifrån det tar egna initiativ inom ditt ansvarsområde. Du har ett stort engagemang för ditt arbete och värdesätter ett gott samarbete.
Då vi är ett internationellt bolag vill vi att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Kan du även Polska är det ett plus. Vi förutsätter att du är en mycket god användare av olika program och system, främst Excel. Meriterande om du har erfarenhet av Jeeves, QlikView och Aaro Systems.


HL Display är experter på varuexponering och butikskommunikation och skräddarsyr unika butikslösningar för detaljhandeln som gör det möjligt att öka försäljningen, spara arbetstidskostnader, skapa differentiering och förstärka varumärkenas synlighet. Vi har tillverkning i fyra länder med verksamhet på 44 marknader genom egna säljbolag samt utvalda partners. Våra butikslösningar är idag installerade i 265 000 butiker över hela världen. Koncernen omsätter ca 1 400 MSEK och har ca 1 100 anställda. www.hl-display.com/sv-SE/

Financial controllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tjänsten avser anställning hos HL Display, heltid med placering i Sundsvall.

Arbetsplats

Arbetsplats:
RUTINERA I SUNDSVALL AB
Hemsida:
http://www.rutinera.se

Ansökan

Referens:
"Financial Controller"
Webbplats:
http://rutinera.se
E-postadress:
anna.ottosson@rutinera.se
Sista ansökningsdag:
2018-11-25
Övrigt:
Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson, 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till anna.ottosson@rutinera.se. Märk ämnesfältet med ”Financial Controller”. Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående.


Senaste inkomna jobb