Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior Financial Controller till storbank

Om tjänsten

Är du på väg att ta examen och vill kickstarta din karriär? Har du studerat ekonomi och vill använda dina teoretiska kunskaper i praktiken? Om du vill vara med och sammanställa årsbokslut och årsredovisning till en storbanks kunder kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Junior Financial Controller för vår kunds räkning. Företaget är en storbank som sitter i Solna. Avdelningen består av 17 medarbetare som arbetar som Controllers och redovisningsekonomer. Detta är den perfekta möjligheten för dig som vill få arbeta på bank och stärka upp CV:et med värdefull erfarenhet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och startar den åttonde januari och pågår initialt fram till sista april.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du att producera årsredovisningar och årsbokslut för företagets mindre komplexa kunder. Du ansvarar för hela kedjan samt att följa upp att dina processer går i mål. Eftersom du arbetar med flera olika kunder samtidigt är det viktigt med god struktur. Du kommer att ha kontakt med revisorer för återkoppling samt uppföljning. Du kommer att få en gedigen introduktion samt stöttning av dina mer seniora kollegor. Det är viktigt att du trivs med svenska språket då du kommer förväntas leverera korrekt grammatik i förvaltningsberättelsen.

Du kommer till exempel att:


* Genomföra rimlighetsbedömning utifrån fjolårets bokslut
* Utforma och förmedla vidare förvaltningsberättelse


Tjänsten passar dig som precis avslutat dina studier alternativt är relativt ny i din karriär.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad eftergymnasial examen inom ekonomi med inriktning redovisning eller motsvarande


* Har grundläggande kunskaper om redovisning och värdepapper
* Har goda datorkunskaper och är bekväm i användning av Excel


Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom redovisning.

Som person är du strukturerad och har ett analytiskt förhållningssätt. Du lämnar inget åt slumpen utan är mycket noggrann med de arbetsuppgifter du tar dig an. Vidare ser vi gärna att du är en lagspelare för att kunna stötta och ta hjälp av dina kollegor vid behov. Vid denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Tjänsten är säkerhetsklassad och Academic Work kommer därför att genomföra en kredit- och registerkontroll på kandidater aktuella för tjänsten.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: 8 januari
* Omfattning: Heltid, 38.5h/vecka
* Placering: Stockholm, Solna
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Financial controllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14997028
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/junior-financial-controller-till-storbank/14997028?apply=1
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb