Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Revisor / ekonom sökes till växande fastighetsbolag

Om tjänsten

Hyresbostäder i Småland AB söker nu en revisor eller erfaren ekonom att sköta löpande bokföring, administration och bokslut.

Vi är ett företag som förvaltar hyresfastigheter i Målilla och Hultsfred. Just nu befinner vi oss i en spännande fas där vi expanderar fort och är i processen att förvärva stora delar av centrum i en småländsk stad.

Idag köper vi in revision via byrå, men upplever att vi har behov av att jobba närmare en revisor vi kan ha i vårt eget "hus" som har möjlighet att lägga mer fokus på just våran verksamhet.

Som situationen ser ut idag bedömer vi att tjänsten omfattar en fjärdedels heltid, men i takt med att vi förvärvar fler fastigheter kan den naturligtvis komma att växa fort.

Har du av någon anledning behov av en mindre anställning eller kanske till och med extraarbete och tycker det är intressant med fastigheter vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Stefan Lehtinen
stefan.lehtinen@gmail.com
Hyresbostäder i Småland ABVi ser gärna att du är utbildad revisor med ett par års erfarenhet eller ekonom med erfarenhet av liknande arbete. Du arbetar hemifrån varför vi hoppas du är självmotiverad och strukturerad i ditt arbete. Det är en fördel om du bor i rimlig närhet till Hultsfred då vi ett par gånger i månaden gärna ses över en lunch och pratar igenom de utmaningar som presenterar sig.

Hyresbostäder i Småland AB äger och förvaltar hyresfastigheter i Småländska städer. Just nu finns vi i Målilla och Hultsfred. Vi befinner oss idag i en kraftig expansionsfas och är just nu mitt i processen att förvärva större delen av centrum i en småländsk stad. Vi kommer under de kommande åren fortsätta förvärva fastigheter i ett högt tempo och behöver därför mer hjälp med revision.

InternrevisorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Arbete hemifrån

20%-40%
Lön:
25% Snittlön enligt lönestatistik för relevant utbildning eller enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
i Småland AB, Hyresbostäder

Ansökan

Referens:
Revisor
E-postadress:
info@hyresbostaderismaland.se
Sista ansökningsdag:
2018-04-01
Övrigt:
Vi håller löpande intervjuer vartefter vi tar emot ansökningar. Tjänsten tillsätts när vi träffat rätt person och inte nödvändigtvis sista sökdatum.


Senaste inkomna jobb