Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Revisorsassistent rekryteras till Allians

Om tjänsten

Revisor
Jobbar du idag som revisorsassistent och vill utvecklas i din roll som revisor? Söker du en byrå som brinner för nära kundrelationer och är känd för sitt familjära sätt samt positiva energi som märks så snart du kliver innanför dörren? Vår fullservice byrå är inne i en spännande tillväxtfas och söker nu en revisorsassistent till vårt kontor på Söder.

Som revisorsassistent kommer du att jobba tillsammans med våra påskrivande revisorer och vara mycket ute hos kund då vi tror att det ger bästa kundrelationerna och ett effektivare arbetssätt. Vi har bra kunder med inspirerande uppdrag som utmanar vårt kunnande och stärker vår erfarenhet. Som byrå ligger vi även i framkant avseende digitalt arbete.

Du kommer att erbjudas utbildningar för att vidareutvecklas i din roll som revisor och för att sedan gå mot auktorisation.

Allians finns idag på tre orter; Stockholm Södra, Järfälla och Visby. Totalt är vi 35 glada medarbetare inom revision, redovisning, lön och rådgivning. På vårt kontor på Söder är vi 15 personer varav 6 revisorer.

Uppdragsgivare: Allians Revision och Redovisning AB
Ort: Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi och några års erfarenhet av revision. Du har tidigare arbetat självständigt med revisioner och trivs i en rådgivande och kundnära roll.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du är strukturerad och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Du är självständig i din roll men samtidigt inte rädd för att fråga. Du är en tydlig kommunikatör med en utpräglad servicekänsla. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anna Grundin 0703-21 77 83 eller anna.grundin@dfindfinance.se. Sista ansökningsdag är 6 december men urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan via www.dfindfinance.se.

Företagspresentation
Allians startade som ett nätverk av revisorer, som senare blev Allians Revisionsbyrå. För att bredda verksamheten och kunna erbjuda våra kunder fler tjänster startade vi år 2008 Allians Redovisningsbyrå. Under augusti 2012 gjordes en fusion och vi är numera ett bolag, Allians Revision & Redovisning AB.

Vi arbetar med att stärka marknadens uppfattning om Allians som en fullservicebyrå. Vi erbjuder våra kunder – främst mindre och medelstora företag – allt de behöver inom revision, redovisning/ekonomistöd och nischade tjänster som skattefrågor, affärsrådgivning och företagsbedömning.

Allians har kontor på Söder i Stockholm, i Barkarby, Järfälla samt från april 2015 även på Gotland genom dotterbolaget Reko Allians i Visby AB.

I samarbete med Dfind Finance söker vi nu en Revisorsassistent.

RevisorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Dfind Finance

Ansökan

Referens:
201101217
Webbplats:
https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201101217&Jobsite=AMS&Brand=DfindFinanceSE
Sista ansökningsdag:
2017-12-05


Senaste inkomna jobb