Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Revisorsassistent till KPMG Karlshamn

Om tjänsten

Vill du vara med och påverka framtidens näringsliv? Hos KPMG får du arbeta med landets mest spännande företag och organisationer- svenska och internationella. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär att du hjälper våra kunder att lyckas. Dessutom får du tillsammans med dina kollegor enorma möjligheter att utvecklas och skapa din egen framtid. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad.

KPMG i Karlshamn
KPMG i Karlshamn är delar av KPMG Sydost där även kontor i Kristianstad och Karlskrona ingår. Tillsammans är vi 42 medarbetare som arbetar med såväl mindre som stora företag men även med föreningar och stiftelser med mera. Vi förenar lokal förankring och gedigen kunskap med den globala revisionsbyråns nätverk och specialistkompetens.

Vi söker en revisorsassistent som vill göra skillnad
Just nu söker vi dig som har viljan och engagemanget att tillsammans med oss leda våra kunder mot en positiv förändring. Som revisorsassistent hos oss får du förståelse för de frågor som våra kunder ställs inför och för dig innebär varje dag nya utmaningar, nya möten, nya affärsperspektiv och möjligheter. Tjänsten har efter de sökandes önskemål sin huvudsakliga placering i Karlshamn men arbete kan förekomma på alla våra tre kontor.

Din profil
Vi söker dig som trivs i ett kundfokuserat och omväxlande arbete med varierande tempo där ingen dag är den andra lik. Du är ekonom, nyutexaminerad eller med upp till tre års arbetslivserfarenhet. En förutsättning är att du vid tjänstens tillträde uppfyller revisorsnämndens teoretiska krav för auktorisation (för information, läs mer på www.revisorsnamnden.se). Har du arbetat inom revision, redovisning eller annat ekonomirelaterat arbete är detta meriterande.
Du är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och leverera lösningar. Vi värdesätter att du är noggrann, väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt att du lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa. Vi ser gärna att du är en affärsinriktad och initiativrik person som sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du har ett flexibelt förhållningssätt, gillar att arbeta utifrån flera perspektiv och ser möjligheter till förändring. Vi sätter även stort värde på om du har lokal förankring i Blekinge.

Ansökan
Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanas genom spännande och samhällsviktiga uppdrag hos våra klienter. Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med nära kundkontakter. Tempot är ofta högt med många möjligheter till stimulerande sociala kontakter, ständiga förändringar och kunskapsutveckling. KPMG erbjuder även ett omfattande internt utbildnings- och utvecklingsprogram.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?
Du ansöker till tjänsten online på www.kpmg.se/ledigatjanster. Din ansökan består av CV, personligt brev och akademiska meriter. Vill du veta mer om tjänsten innan du söker är du varmt välkommen att kontakta Erik Hagstedt, 0702-65 22 94, erik.hagstedt@kpmg.se. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 december.
Anställningsstart är i januari 2018 alternativt enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

KPMG i Sverige
På KPMG arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 189 000 specialister i 152 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 700 medarbetare på ett 50-tal orter.

RevisorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
enl överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
KPMG
Hemsida:
http://www.kpmg.se/

Ansökan

Webbplats:
https://home.kpmg.com/se/sv/home/misc/lediga-tjaenster.html?rmpage=job&rmjob=989
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb