Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Senior Advisor med erfarenhet inom koncernredovisning

Om tjänsten

Vill du tillhöra ett team där du är med och utvecklar vår organisation och kan på ett kvalitativt sätt ge rådgivning till dina kunder och medarbetare gällande redovisnings- och skattefrågor? Accountor är en av Nordens största leverantör av outsourcingtjänster där digitalisering i kombination med kundfokus är en självklar plats i verksamheten.
 
Vi söker nu Senior Advisor med erfarenhet av koncernredovisning i K3 och/eller IFRS regelverket med placering på något av våra trevliga kontor i Västervik, Stockholm, Malmö/Lund eller annan ort med Accountor-kontor och möjlighet att pendla.
 
Arbetsuppgifter
Som Senior Advisor består arbetsuppgifterna i huvudsak av att förbereda och upprätta koncernredovisningar, bokslut, delårsrapporter och årsredovisningar inklusive koncernårsredovisningar på månad-, kvartal- och årsbasis. Utöver ovanstående kan uppgifterna handla om upprättande av resultat- och kassaflödesanalys samt vid behov driva utredningar. Du förväntas även fungera som en rådgivare, både internt mot dina kollegor men även externt mot kund. Har du ett intresse att vidareutveckla och utbilda dina kolleger ser vi det som ett plus. I rollen ingår även granskning av dina kollegors arbete, och säkerställande att interna och externa krav uppfylls. I din roll som Senior Advisor arbetar du proaktivt i implementering av nya kunder och säkerställer en högkvalitativ leverans av finansiella rapporter. Du kommer att ha en central roll i flera av våra uppdrag och /eller leveranser.
 
Din profil
För att passa i rollen ser vi att du har adekvat utbildning för tjänsten samt flera års erfarenhet av arbete med kvalificerat redovisningsarbete och mycket goda kunskaper i redovisningsregelverk. Du trivs i rollen som rådgivare och är kommunikativ både gentemot kunder och medarbetare och har lätt för att förklara komplicerade redovisningsfrågor. Våra koncernkunder är främst fastighetsbolag med hög transaktionshastighet. Fusioner, tillträden och försäljningar är ofta förekommande och vi ser gärna att du har erfarenhet inom detta.
 
Kvalifikationer
- Adekvat utbildning och flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
- Mycket goda kunskaper om olika redovisningsprinciper
- Mycket goda kunskaper i Excel och intresserad av system- och programverktyg, ex. vis konsolideringsprogram
- Vana att kommunicera med kunder gällande komplexa redovisningsfrågor
- Helhetsperspektiv med förmåga att se helheten på kunduppdraget
- Meriterande med erfarenhet av fastighetsbolag inklusive skattekonsekvenser inom fastighetskoncerner
- Meriterande är revisorsbakgrund

Att möta deadlines och ha god prioriteringsförmåga är en självklarhet för dig samt att ha ett resultatdrivet förhållningssätt. Vid din sida har du erfarna och kompetenta medarbetare som tillsammans med dig utvecklar affärer och arbetssätt.
 
Om oss
I Västervik är vi idag ca 50 stycken medarbetare och vi håller till i mycket fräscha lokaler mitt i centrum. Både mindre ägarledda kunder och Accountors största fastighetskunder hanteras i Västervik. Vi har en stark kontorsanda och är alltid redo att ställa upp och hjälpa varandra. Vi värdesätter våra medarbetare mycket högt och alla bidrar till en hög trivselfaktor där gemenskap och personlig utveckling går hand i hand.
 
Vårt huvudkontor i Stockholm är beläget i fina lokaler i Vasastan invid Vanadisplan. Här sitter flera av våra interna funktioner och även våra seniora rådgivare. Vårt kontor i Malmö ligger centralt nära Centralstationen.
  
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med vår idé kring ledarskap utvecklar vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att ringa vår rekryterare Kristin Annerstedt på tel +46 10 475 04 05.

Välkommen med din ansökan!

Welcome to Accountor - We create flow 
 


Senior Adisor Västervik

RevisorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast

Arbetsplats

Arbetsplats:
Accountor Ekonomi & Rådgivning AB

Ansökan

Webbplats:
https://accountor.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=75c2a2ba-789a-4923-bd45-a071a17c66e1
Sista ansökningsdag:
2019-03-14


Senaste inkomna jobb