Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker nu för kunds räkning en nyfiken och hungrig revisor!

Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en nyfiken och hungrig revisor som jobbat i branschen i minst 3 år men som tröttnat på uråldriga strukturer, fula checklistor och att springa till kopiatorn. Vår kund ger dig chansen att vara med och utmana revisionsbranschen genom att skapa något nytt, något bättre, för både anställda och kunder.

You know the drill – du kommer leda och utföra uppdrag tillsammans med revisorsassistenter och påskrivande revisorer. Utöver detta vill de gärna att du tar för dig kring rådgivning och kundkontakt. Vår kund är en ung firma. Det innebär att de har mycket att utveckla. De ser gärna att du är med och påverkar de områden som du brinner för, arbetsmetoder, personalfrågor, marknadsföring, tekniska verktyg and what not.- Sporras av förändring

- Är lösningsorienterad

- Har lätt för att ta kontakt med nya människor

- Om du i framtiden vill bli auktoriserad revisor kommer de stötta dig, men det är inte ett krav.

- Har minst ca 2-3 års erfarenhet av revision

- Det är meriterande om du har en universitetsutbildning

Vår kund är ett revisionsbolag som tidigare var en del av ett tech-bolag. Nu står de på egna ben och ska fortsätta deras resa mot Sveriges smartaste revision.

Vår kund är helägt av de som jobbar i bolaget. Entreprenörsdrivet kan man säga. De älskar engagemanget det skapar – så mycket att alla tillsvidareanställda erbjuds att bli delägare.

Ärlighet och nyfikenhet är viktigt, både mellan de som arbetar ihop och i mötet med deras kunder. De tror också på att dela och hjälpas åt, precis som det borde vara i ett lag.

RevisorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Anställning sker hos kunden.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hgrec AB

Ansökan

Referens:
Revisor
Webbplats:
https://www.hgrec.se/job/vill-du-vara-med-och-utmana-revisionsbranschen
E-postadress:
olivia.winkvist@happygroup.se
Sista ansökningsdag:
2018-12-15
Övrigt:
Anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatumet så skicka din ansökan direkt till olivia.winkvist@happygroup.se


Senaste inkomna jobb