Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare med känsla för människor

Om tjänsten

Samtrans Skol- och Handikapptransporter Stockholm AB och deras åkerier är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting och har idag cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon och lika många förare. På Samtrans kontor arbetar drygt 100 personer. Samtrans är ett växande företag som har en engagerad företagskultur som präglas av respekt, samhörighet och mångfald.

Jobbeskrivning
Vill du arbeta med kundbemötande i en för många människor viktig servicefunktion? Gillar du att ge service och är en noggrann och lösningsorienterad person? Då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att hantera kundärenden via telefon, mail och chat och administrera dessa i våra affärssystem.

Din profil
Tempot är till och från mycket högt och det är därför viktigt att du är en stabil och stresstålig person. Din positiva grundattityd skapar god atmosfär bland dina kollegor och kunderna. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är lösningsorienterad och att du är en ansvarsfull person.

För att söka tjänsten som kundtjänstmedarbetare är det meriterande, men inget krav, om du har tidigare erfarenhet av ett serviceyrke, gärna där telefonen använts som huvudsakligt verktyg, till exempel i en kundtjänst, ett callcenter eller liknande. Du behöver ha god datorvana och lätt för att lära dig nya system, samt förmågan att arbeta med flera parallella system samtidigt. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Arbetstider
Kundtjänsten är bemannad måndag till söndag, 06.30-22.00. Vi tillämpar taxiavtalet för telefonister.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, måndag-fredag.

Eftersom det är omgående tillträde vill vi gärna att du ansöker redan idag!

Välkommen med din ansökan.

TaxitelefonistVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader
100%
Lön:
Lön enligt kollektivavtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
https://samtrans.se/
Hemsida:
https://samtrans.se/

Ansökan

Webbplats:
https://samtrans.se/kontorsjobb/?rmpage=job&rmjob=24
Sista ansökningsdag:
2019-03-19


Senaste inkomna jobb