Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Extrajobb som växeltelefonist

Om tjänsten

Taxibudsgruppen i Västragötaland AB arbetar med taxiverksamhet runt om hela Skaraborg och delar av Västra Götaland. Vi söker nya växeltelefonister som vill arbeta helger, främst fredag- och lördagkvällar/nätter. Vi erbjuder en varierande arbetsplats med trevliga kollegor. Som anställd hos oss omfattas du självfallet av kollektivavtal och avtalsenlig lön och kommer arbeta tillsammans med hjälpsamma kollegor som stöttar varandra.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår det att besvara samtal från kunder på ett trevlig och effektivt sätt. Du kommer även få beräkna väntetider, svara på mejl från kunder, ha kontakt med våra chaufförer och uppdragsgivare. Vi söker dig som vill arbeta extra på helger, nätter och storhelger så som jul och nyår. Arbetstiderna är förlagda tidig kväll till några timmar efter midnatt på fredag- och lördagskvällar/nätter.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och gillar att ge service. Du är strukturerad och har dessutom god samarbetsförmågan då jobbet kräver samarbete både inom växeln men även med våra chaufförer. Du behöver även vara initiativrik, arbetet kan i många fall innebära snabba förändringar och då gäller det att du inte står handfallen utan ser lösningar snarare än problem.

FORMELLA KRAV
Eftersom jobbet går ut på att boka in resor i Lidköping, Skara, Vara och Götene-området ser vi att du har bra koll på geografin i dessa områden. Även viktigt med goda kunskaper inom Office-paketet. Meriterande, men inget krav, om du har tidigare erfarenhet från HaldaBook eller annat bokningssystem. Då vi har flertalet engelsktalande kunder måste du behärska både svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Behovsanställning. Tillträde snarast.

ANSÖKAN
Skicka in din ansökan och eventuella frågor till sanna.hagman@taxibud.se. Sista ansökningsdag är 3/12 men intervjuer hålls löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan i god tid.

VäxeltelefonistVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
Taxibudsgruppen i Västra Götaland AB

Ansökan

E-postadress:
sanna.hagman@taxibud.se
Sista ansökningsdag:
2018-12-03


Senaste inkomna jobb