Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Serviceinriktad student sökes!

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning den mest serviceinriktade telefonisten i Linköping. Är du student och vill jobba ca 20 h/v? Sök redan idag då vi gör urvalet löpande!

Mahomebee Consulting
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Mahomebee Consulting men arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget startar omgående när vi hittat rätt kandidat och sträcker sig fram t.om. med juni med chans till förlängning. Vi söker dig som studerar men har möjligheten att jobba ca 20 h/v. Dina studier ska verifieras med ett studieintyg.

Arbetsuppgifter
I arbetet som telefonist i kommunens växel hjälper du medborgare att kontakta kommunens verksamheter. Du besvarar frågor, vägleder och kopplar samtal vidare inom organisationen. Arbetet kan även innebära ärendemottagning för felanmälningar. Arbetstiderna är varierande mellan kl.07.30-17.15 varvid vi söker dig som studerar på minst 50% men som vill kombinera dina studier med ett jobb där du kan tänka dig att jobba ca 20 h/v.

Om tjänsten
Vi har höga förväntningar på din professionalism och servicekänsla, och i gengäld erbjuder vi dig ett arbete där du är en viktig länk mellan Linköpings Kommun och dess medborgare. Du får möjligheten att ge medborgarna ett positivt intryck av kommunen som organisation och uppdraget är i en kommun som vill framåt och där idéer blir verklighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats med en stark gemenskap och god sammanhållning. En arbetsplats med bra arbetsmiljö, där de har ett roligt, värdefullt och innehållsrikt arbete. Vi erbjuder också ett arbetslag med variation på ålder där kombinationen med trevligt bemötande och personlig mognad gör det enklare att hantera svårare samtal och situationer. Att stötta och
hjälpa varandra i vardagen är för dem en självklarhet.

Vi söker en person som
har en utpräglad känsla för service och som kan behålla lugnet. Du har förmågan att ge ett gott bemötande och är angelägen om att ge ett gott intryck till samtliga kunder. Du är flexibel gällande arbetstider och är van vid och kan hantera stressade situationer. Som telefonist ser vi att du har en bra telefonröst och god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Vi ser att du som söker är studerande på minst 50% och har
- Gymnasiekompetens
- Erfarenhet av telefonistyrket
- Erfarenhet av hänvisningssystem t.ex. Trio
- Erfarenhet av Office
- Erfarenhet av ärendemottagning i kundtjänst eller felanmälan
- Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska

Meriterande om du har
- Kunskap om Linköpings kommuns organisation/verksamhet
- Kunskap om Linköping

Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till charlotte.g@mahomebee.se där det tydligt framgår varför vi ska välja just dig till denna tjänst! Varmt välkommen med din ansökan!

VäxeltelefonistVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Studerande på minst 50% med möjlighet att jobba ca 20 h/v.
Lön:
96,22 kr/tim

Arbetsplats

Arbetsplats:
Mahomebee Consulting AB

Ansökan

Referens:
[4]
E-postadress:
charlotte.g@mahomebee.se
Sista ansökningsdag:
2014-11-30
Övrigt:
Skriv tydligt i ansökan varför vi ska välja just dig till denna tjänst!


Senaste inkomna jobb