Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Serviceinriktad växeltelefonist till läroverk

Om tjänsten

Perido söker en växeltelefonist till vår kund, ett lärosäte med stort utbud och gott rykte. Tjänsten är placerad i Linköping.

Som växeltelefonist med ett av Sveriges mest moderna växelsystem till ert förfogande kommer ditt team att kunna erbjuda era kunder och interna användare välutvecklade tjänster, såväl fasta som mobila. I teamet är ni tre personer som tar emot inkommande samtal, hanterar anknytningar och bistår med information. Tjänsten innefattar också att underhålla informationsmaterial, webbsidor och teleregister.

Vi ser gärna att du som söker den här tjänsten arbetar väl i en liten grupp, där du och dina kollegor i samarbetar för att ha ett effektivt och trivsamt arbetsklimat. Du lägger stor vikt vid att vara ansvarsfull och noggrann, men är också flexibel. Vidare är din känsla för service mycket god – du är tillmötesgående och vänlig mot alla och framförallt mot dina kunder som du alltid sätter först.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
• Gymnasieutbildning eller likvärdigt
• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som växeltelefonist
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Stor erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2019-02-01 med möjlighet till förlängning. Tillträde omgående.

Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Har du arbetat i en telefonväxel förut och trivdes med det arbetet? Är du duktig på att hantera mycket information på en gång samtidigt som ditt främsta fokus är att ge den bästa av service? Är du alltid vänlig och tillmötesgående mot alla människor? Då är det här tjänsten för dig!

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30433 i ämnesraden.

Kontakt
Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

VäxeltelefonistVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
30433
Webbplats:
https://perido.se/jobb/serviceinriktad-vaxeltelefonist-till-laroverk/
Sista ansökningsdag:
2018-10-21


Senaste inkomna jobb