Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Växeltelefonist till Eskilstunakontoret

Om tjänsten

Du kommer att besvara inkommande samtal för flera företag där du lyhört lyssnar på inringaren i syfte att stämma av vad ärendet gäller. Därefter gör du rätt åtgärd; oftast kopplar du samtalet eller skriver ett meddelande och ibland lämnar du information till inringaren.

Anställningen inleds med en introduktion som anpassas efter dina kompetenser och tidigare erfarenheter. Under introduktionen får du lära dig vårt växelsystem och hur du möter inringare i olika situationer.

Vi erbjuder en utmanande tjänst på en arbetsplats med kraftig expansion. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mångfald och olikheter berikar, och vi ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling.

Du är en positiv, glad och engagerad person. Du sprider god stämning på arbetsplatsen och har samtidigt en förmåga att hålla dig lugn och professionell i stressade situationer.

Du brinner för service, att arbeta med människor och att hjälpa andra. Problem ser du som en spännande utmaning, inte ett hinder.

Du är van att arbeta med telefonen som verktyg. Som företagets röst utåt är du en duktig kommunikatör och du trivs med att arbeta med repetitiva arbetsuppgifter.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt en hög IT-mognad är ett krav. Har du erfarenhet från callcenter är det mycket meriterande.

Responda grundades 2008 och har sedan start haft målet att bli Sveriges bästa svarsservice! Responda jobbar uteslutande med inkommande samtal och bedriver ingen försäljning.

Du kommer att tillhöra produktionsavdelningen som är Respondas hjärta. Här arbetar våra medarbetare med att säkerställa att våra kunders samtal blir besvarade i tid och med en hög grad av service, kvalité och effektivitet.

VäxeltelefonistVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Lön:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär skiftarbete på vardagar mellan kl 7-18.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Eskilstuna
Hemsida:
http://rekrytering@responda.se

Ansökan

Referens:
Växeltelefonist Eskilstuna
E-postadress:
rekrytering@responda.se
Sista ansökningsdag:
2019-04-21


Senaste inkomna jobb