Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Växeltelefonist

Om tjänsten

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Vi söker en växeltelefonist för uthyrningsuppdrag hos kund i Västerås. Uthyrningsuppdrag innebär att du blir anställd av Manpower och uthyrd till vår kund. Som växeltelefonist besvarar du inkommande samtal, på svenska och engelska, samt hanterar diverse administrativa arbetsuppgifter.
Description: *

Arbetsbeskrivning

Vi söker en växeltelefonist för uthyrningsuppdrag hos kund i Västerås. Uthyrningsuppdrag innebär att du blir anställd av Manpower och uthyrd till vår kund. Som växeltelefonist besvarar du inkommande samtal, på svenska och engelska, samt hanterar diverse administrativa arbetsuppgifter. Arbetsbelastningen varierar över tid och det krävs god förmåga att behålla fokus samt arbeta effektivt med bibehållen kvalitet. Omfattningen är heltid och du kommer att jobba på schema där både dag och nattarbete förekommer. I stort ingår du en större grupp där alla har liknande arbetsuppgifter, på natten jobbar man dock ensam.

Vem är du?

Du har avslutad gymnasieutbildning, erfarenhet från liknande arbete samt goda kunskaper i Officepaketet. Har du arbetat i större telefonväxel tidigare är det meriterande. Du är en noggrann, lugn och representativ person som alltid erbjuder bästa service och bemötande, som fattar snabba beslut och på ett rådgivande sätt styr samtalet åt rätt håll. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda, gäller tal såväl som i skrift.

Kontaktperson

Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Lundström på tfn 021-151208. Urval och intervjuer sker löpande, annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Välkommen med din ansökan redan idag!

VäxeltelefonistVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower

Ansökan

Referens:
34012
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=YW5ubHVzLjQ4NjI0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb