Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Händig med Byggvana i Stockholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Händig med Byggvana

Om tjänsten

Tava Arbetskraft AB söker för en kunds räkning en duktig och händig medarbetare för anställning. Du som söker ska ha erfarenhet av bygg i allmänhet och gärna vara mångsidig i ditt kunnande. 

 

Arbetet är i storStockholmsområdet och till mestadels hemma hos privatpersoner, tidiga morgonar är det som gäller och dagtid. Du ska kunna räkna och beställa material till objekten samt ha stor förmåga att kunna känna av prioriteringar olika objekt emellan. Din bakgrund är inom byggbranschen och ska kunna styrkas med referenser och kunnande. Tillgång till byggbil finns och du ska givetvis ha b-körkort  som lägst. Annars ser vi gärna att du som söker är en glad och erfaren person med sunt förnuft som har en god servicekänsla och kan arbeta enskilt likväl som i grupp. 

 

Skicka gärna in en ansöka och ring ej då vi har hög arbetsbelastning för nuvarande.

Träarbetare/SnickareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tava Arbetskraft AB
Hemsida:
http://

Ansökan

Webbplats:
http://www.staffrec.se/viewad.php?source=AMS&id=38464
Sista ansökningsdag:
2013-03-16


Senaste inkomna jobb