Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Anläggare som inte är rädd för tungt jobb sökes!

Om tjänsten

Är du en person som inte är rädd för lite skit under naglarna? Gillar du fysiskt arbete?
Sök då tjänsten som anläggare idag!


Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som anläggare hos vår kund kommer du främst göra det sista jobbet från tomtgräns in till huset. En av dina arbetsuppgifter som anläggare kommer vara att gräva fiberslang från tomtgräns in till huset. Som anläggare arbetar kommer du hela tiden arbeta fysiskt. Dina arbetsdagar är ingen annan lik.
Du kommer få en bra introduktion så du enkelt kommer in i din arbetsplats.


Om företaget
Vår kund är ett modernt tjänsteföretag som levererar helhetslösningar inom fiberbyggnation och erbjuder mark- och anläggningsarbeten till bygg- och industriföretag, offentlig verksamhet, fastighetsbolag samt till privatpersoner. Vår kund är ett entreprenadföretag som jobbar med helhetskoncept. Dom arbetar från Skåne till Enköping med allt från ritning till färdigt bygge. De har idag 22 anställda med 12 underentreprenörer. De som speglar vår kund och till deras stora framgång är att dom inte alls är rädda för att kavla upp armarna och ta lite extra när de väl behövs.


Din profil
Skallkarav:
- B-körkort
- Svenska tal & skrift

Meriterande:
- Be-körkort


Personliga egenskaper:
Vi tror att du som anläggare hos våran kund ska gilla att ta i och arbeta med kroppen. Du ska ha en stor känsla för kvalité och noggrannhet för att kund i slutändan ska bli nöjd. Som anläggare kommer du aldrig arbeta ensam utan i ett härligt team. Att vara positiv och driftig är något vi ser passar in perfekt.
Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående
Tjänst: 1 person
Placering: Gamleby
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Måndag – torsdag, 40/h

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Framtiden AB
Hemsida:
http://www.framtiden.com

Ansökan

Referens:
13872
Webbplats:
http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=13872
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb