Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare Anläggning Malmö

Om tjänsten

Är du en driven arbetsledare inom väg-, VA-, och markarbeten?

Svevia söker en arbetsledare med inriktning på väg-, VA- och markarbeten till vår arbetschefsgrupp Anläggning Malmö som geografiskt omfattar Skåne, Blekinge samt delar av Hallands-och Kronobergs län. Gruppen består av cirka 50 medarbetare och har en bred kompetens inom mark, väg, och betong.

Vi har under den senaste tiden märkt av en ökning i orderingången och vi behöver nu förstärka vår organisation med fler engagerade medarbetare. Vi har idag ett flertal spännande projekt i gång. 

 

Tjänsten:

Som arbetsledare arbetar du tillsammans med produktionschefen med att planera, leda och driva pågående väg- VA- och markprojekt. I arbetsuppgifterna ingår även en del ekonomirelaterade uppgifter. Det är viktigt att du ger förutsättningar för en god och effektiv arbetsplats med nöjda och engagerade medarbetare med lönsamhetsfokus. Den dagliga verksamheten består av många kontakter, både internt och externt, med kunder, medarbetare och leverantörer.

Kvalifikationer:

Vi förväntar oss att du har en byggteknisk inriktning eller motsvarande kunskaper samt erfarenhet från anläggningsbranschen gärna i arbetsledande ställning. Du är kreativt lagd med lösningsfokus och motiveras av att nå uppsatta mål. Vi tror att du är självständig, drivande med ett ekonomiskt sinne och en näsa för goda affärer. Det är mycket kontakter med kunder, medarbetare och leverantörer vilket ställer höga krav på din förmåga att samarbeta och kommunicera. Eftersom arbetet innebär att leda människor är det viktigt att du har goda ledaregenskaper. Du har god datavana och en förmåga att arbeta strukturerat med planering och produktionsstyrning.

Dela väg med oss

Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Genom att samspela får vi nya kundinsikter, blir mer effektiva och affärsmässiga. Hos oss har du även stora utvecklingsmöjligheter och får som anställd tydliga presta­tionsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig garanterat en utmanande vardag där du kan göra skillnad och få igenom dina idéer! Har du rätt kompetens ger vi dig stor frihetsgrad. Då är det lika lätt att få ansvar som att ge. Genom att ta ansvar kan du lägga grunden för en snabbare karriär.  Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral.

Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretagen vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.  

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta vår projektchef Fredrik Schéle 070-316 90 14. Fackliga företrädare når du via Svevias växel 08-404 10 00.

Ansökan:

Din ansökan gör du på vår hemsida www.svevia.se

Vi kommer att granska ansökningarna löpande så du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

 

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligen men bestämt.

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Individuell

Arbetsplats

Arbetsplats:
Svevia
Hemsida:
http://www.svevia.se

Ansökan

Webbplats:
https://svevia.easycruit.com/vacancy/application/1532233/127777?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2016-01-10


Senaste inkomna jobb