Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare gatudrift

Om tjänsten

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

”Peab drift och underhåll” är ett varumärke i Peab Anläggning och kärnverksamheten består av park och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. Finplanering, blomsterprogram, trädgårdsanläggningar, arboristtjänster, upprustning av parker och lekplatser är även fokuserade områden inom avdelningen för drift och underhåll. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi har nyligen vunnit flera stora projekt och söker därför efter flera arbetsledare inom gatudrift. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp där en kombination av ett gott skratt och hårt arbete är en del av vardagen. En stor del av arbetet är att göra kunden nöjd i alla lägen!

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare som består av gatudriftsarbetare. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Projekten innebär gatudrift i privat och offentlig förvaltning.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för så väl medarbetare, kund och allmänhet. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet inom yrket. Du har en eftergymnasial utbildning eller flera års erfarenhet inom gatudrift som vi bedömer likvärdig. 

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Under vintertid ingår beredskapstjänstgöring i arbetet.

Vill du vara med på vår fortsatta resa mot att bli den bästa arbetsplatsen och vara involverad i många spännande samt unika projekt med trevliga kollegor. Tveka då inte att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/Tillsvidare
Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Peab Anläggning AB
Hemsida:
http://peab.se

Ansökan

Webbplats:
https://peab.easycruit.com/vacancy/application/1954645/6879?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2018-01-13


Senaste inkomna jobb