Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare Halland

Om tjänsten

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Vi ser mycket positivt på framtiden inom asfalts-/beläggningsverksamheten i vår geografi och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi en duktig och driven arbetsledare till vår asfalts-/beläggningsorganisation i Halland. För rätt person erbjuds du ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats som präglas av ett högt tempo och god kamratskap.

Här är dina nya utmaningar
Rollen som supervisor innebär att du driver och ansvarar för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Tillsammans med Site Manager ansvar du för beräkningar, anbud, produktion och samordning av arbeten. Du leder personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från mark- eller beläggningsverksamhet alternativt relevant högskoleutbildning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Du är en drivande och affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Som ledare ska du vara målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, drivkraft och att du har ett strukturerat arbetssätt.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning, placeringsort enligt överenskommelse. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Kom och väx!
Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Vesterdahl, Region Manager, på telefon 070-579 03 50. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-12-20.

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dagtid
100%
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
NCC
Hemsida:
www.ncc.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=11993
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb