Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare inom anläggning

Om tjänsten

Om kundföretaget

Gatu och Väg Väst AB utför anläggnings- och betongunderhållsarbeten för privata och offentliga beställare i Götaland.
Broar, hamnanläggningar, kraftverk, parkeringsdäck samt övriga betongkonstruktioner belägna i aggressiva miljöer kräver ett kontinuerligt underhåll. Pålitlighet, god planering och hög kompetens skall göra Gatu och Väg Väst AB till kundens naturliga första val.


Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare består dina arbetsuppgifter i huvudsak att bistår man platschefen med arbetsledning i projekt, planering, arbetsberedning och uppföljning. Då företaget är verksamma inom betongunderhåll- och konstruktionsarbeten är det viktigt att du behärskar detta segmentet. Rollen som arbetsledare kräver daglig kontakt med personalen därför är det viktigt att du har lätt för att kommunicera med din personal. Rollen kräver att du som arbetsledare lösningsorienterad, har förmåga att fatta beslut samt god förmåga att samarbeta.

Din profil

Du har en teknisk utbildning motsvarande tekniskt gymnasium, högskola eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen i arbetsledande position samt har vana av att arbeta mot uppsatta mål.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och tycker det är kul att jobba tillsammans med andra. Du har lätt för att arbeta strukturerat, stort engagemang och initiativförmåga, förmåga att ta ansvar och duktig på att bygga lag.


Om vårt företag

Rekryteringen görs i samarbete med EnPartner som är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EPAB – rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EnPartner – rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn.
EBS – funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 700 anställda och omsätter ca 300 miljoner.

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
OnepartnerGroup Göteborg AB
Hemsida:
http://www.enpartner.se

Ansökan

Referens:
1370
Webbplats:
http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=1370
Sista ansökningsdag:
2015-12-13
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb