Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare inom anläggning

Om tjänsten

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Mellansverige och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi söker en arbetsledare inom anläggning till våra anläggningsprojekt i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet gentemot våra hantverkare inom anläggning. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget.

Vem är du

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Du har som söker har några års dokumenterad erfarenhet som arbetsledare inom anläggning. Du har god datorvana och B-körkort.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Vintertid ingår beredskapstjänstgöring i arbetet.

Vi erbjuder

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/Tillsvidare
Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Peab Anläggning AB
Hemsida:
http://peab.se

Ansökan

Webbplats:
https://peab.easycruit.com/vacancy/application/1957199/6879?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2018-01-15


Senaste inkomna jobb