Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare inom fiber

Om tjänsten

I rollen som arbetsledare inom FTTH-byggnation kommer du att arbeta nära projektets projektledare. Du kommer bland annat att ansvara för att se till att tidplanen följs, beställa material, administrera ändrings- och tilläggsarbeten samt sköta regelbundna kontroller av utfört arbete. En av dina viktigaste uppgifter är att leda och fördela det dagliga arbetet och se till att produktionen löper smidigt.

Du förväntas även att upprätthålla och skapa nya kundrelationer. Du leder arbetet för tillhörande projektpersonal och ansvarar tillsammans med projektledaren för att projektet bedrivs utefter företagets anvisningar.

Är du sugen på nya utmaningar i ett expanderande företag? Nu har du chansen!

Nu söker vi en arbetsledare till vårt team i Stockholm. Du som söker bör ha god erfarenhet av arbetsledning, helst inom FTTH.
Du som söker ska lägst ha gymnasieutbildning och du får gärna ha någon form av teknisk eftergymnasial utbildning. Självklart ska du ha goda kunskaper inom Office-paketet och framförallt inom Excel. Vi förväntar oss även att du har en god teknisk förståelse och är tekniskt och lösningsorienterat lagd.

Hur du är som person är bland det viktigaste för oss. Du som söker bör ha goda ledaregenskaper, vara drivande, koordinerande, vara duktig på att hitta lösningar på tekniska problem, god samarbetsförmåga och en förmåga att kunna skapa goda relationer med kunden i fokus. Eftersom kundkontakt är en stor del i rollen som arbetsledare lägger vi extra stor vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.

Bäck Installation AB är ett företag med ca 150 anställda. Hos oss arbetar du tätt tillsammans med drivna och kompetenta kollegor, vi har roligt tillsammans och förväntar oss att du vill vara en del av gemenskapen på företaget. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som ställer höga krav på dig som medarbetare men med stor ansvarsfrihet i att utveckla och förbättra ditt arbete. Hos oss får du en trygg anställning med bra villkor och möjligheten att påverka ditt eget arbete och utveckling samt företagets utveckling inom branschen.

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Bäck Installation AB erbjuder sina anställda avtalsenlig pension, friskvårdsbidrag och goda anställningsvillkor.
Lön:
Bäck Installation AB erbjuder sina anställda avtalsenlig pension, friskvårdsbidrag och goda anställningsvillkor.

Arbetsplats

Arbetsplats:
BÄCK INSTALLATION AB
Hemsida:
http://www.backinstallation.se

Ansökan

Referens:
Arbetsledare
E-postadress:
jobba@backinstallation.se
Sista ansökningsdag:
2018-01-05
Övrigt:
Skicka in din ansökan till jobba@backinstallation.se, märk din ansökan med arbetsledare. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Senaste inkomna jobb