Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare

Om tjänsten

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.


ARBETSUPPGIFTER
Enheten Fastighet inom Kommunteknik söker en arbetsledare till sektionen som främst arbetar med säkerhetsfrågor, skötsel och kontroll av säkerhetsanläggningar, såsom brand- och inbrottslarm, passagesystem med mera i Malmö stads fastigheter och verksamheter.

Som arbetsledare leder och fördelar du arbetet på uppdrag av sektionschefen och du ansvarar för budget, verksamhet och personal. Du rapporterar till sektionschefen, som är en del av ledningsgruppen.

Som arbetsledare är det du som planerar och bemannar uppdragen, följer upp och ansvarar för kvalitet och säkerhet i arbetet. Arbetsledaren ska bland annat:
- se till att kvartalsprov bokas och att funktionsentreprenörer, servicefirmor etc meddelas i god tid
- hålla daglig kontroll på nya och pågående arbetsorder
- se till att planerade uppdrag blir utförda
- vara sakkunnig vid frågeställningar kring säkerhet

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Har du kompletterande utbildningar inom säkerhet så som t ex högskoleutbildning är det meriterande.

Du har minst två års arbetslivserfarenhet av fastighets- eller säkerhetsbranschen samt av att leda personal inom ett tekniskt yrke. Det är viktigt att du är väl förtrogen med administration och arbetsmiljöfrågor. Du har goda datorkunskaper samt B-körkort för manuellt växlad bil.

Du ska ha goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Erfarenhet av liknande uppdrag inom säkerhet med budget och verksamhetsansvar ser vi som meriterande.

Som person känner du dig trygg och säker i ledarrollen. Du motiverar och stödjer dina medarbetare samt ger dem ansvar och möjlighet att utvecklas. Du är kommunikativ och trivs i mötet med människor med olika bakgrund och erfarenheter. Det är viktigt att du är flexibel och kan ställa om i situationer där förutsättningarna förändras eftersom vi arbetar i en verksamhet som är i ständig förändring.

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Malmö stad, Kommunteknik

Ansökan

Referens:
2017-KT-134
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=43ab822b-640b-4d28-aeaa-99fe80754cc2&TK=018d49b5-1736-4d11-9d2d-2dcccb48a21f
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb