Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare Malung-Sälen

Om tjänsten

Svevia, Division Drift i Malung-Sälen arbetar med större och mindre anläggningsarbeten samt drift och underhåll av gator och vägar, parker och grönytor.

Tjänsten: Med stationering på vår vägstation i Malung söker vi nu en arbetsledare. Som arbetsledare arbetar du självständigt med arbetsledning av mindre drift- och underhållsentreprenader, såsom barmarksrenhållning, vinterväghållning och diverse anläggningsarbeten, vilket gör dig till en nyckelmedarbetare i den dagliga produktionen. Du kommer i huvudsak att biträda platschefen med arbetsledning, planering, uppföljning, mindre kalkylarbeten och administration. Eftersom vårt arbete är serviceinriktat utförs en del av verksamheten på obekväm arbetstid och du har beredskapstjänst.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en högskoleingenjörsutbildning eller annan utbildning som kan ses som likvärdig. Det är ett krav att du har flera års praktisk kompetens från drift- och underhållsarbete samt att du har kunskap och erfarenhet inom arbetsledning. Som person är du driven och självgående, och är en van beslutsfattare som gärna tar egna initiativ för att föra verksamheten framåt. Du tycker även om problemlösning, har ett bra ordningssinne och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du har körkort (lägst B), god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Lokal kännedom är meriterande.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av platschef Mats Mabergs, 070-516 10 92 och arbetschef Markus Walldén 072-576 78 50. Fackliga företrädare nås via Svevias växel, tfn 08-404 1000.Telefonförsäljning för ytterligare annonsering undanbedes vänligt men bestämt.

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
.
.
Lön:
Enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Svevia
Hemsida:
http://www.svevia.se

Ansökan

Webbplats:
https://svevia.easycruit.com/vacancy/application/1484966/123269?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-09-20


Senaste inkomna jobb