Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare parkskötsel

Om tjänsten

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

”Peab drift och underhåll” är ett varumärke i Peab Anläggning och kärnverksamheten består av park och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. Finplanering, blomsterprogram, trädgårdsanläggningar, arboristtjänster, upprustning av parker och lekplatser är även fokuserade områden inom avdelningen för drift och underhåll. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi har nyligen vunnit flera stora projekt och söker därför efter flertalet arbetsledare inom parkskötsel.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare som består av park- och trädgårdsarbetare. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Projekten innebär drift och skötsel av grönområden i privat och offentlig förvaltning.

Vem är du?

Du är en engagerad person som gillar att arbeta både självständigt och i team. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning, har lätt för att prioritera samt har administrativ vana. 

Du har minst en gymnasial trädgårdsutbildning, eller utbildning som vi bedömer likvärdig alternativt flera års erfarenhet som arbetsledare inom park- och trädgård. God datorvana och B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Under vintertid ingår beredskapstjänstgöring i arbetet.

Vi erbjuder

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/Tillsvidare
Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Peab Anläggning AB
Hemsida:
http://peab.se

Ansökan

Webbplats:
https://peab.easycruit.com/vacancy/application/1954625/6879?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2018-01-13


Senaste inkomna jobb