Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare

Om tjänsten

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vår anläggningsverksamhet växer och vi söker fler arbetsledare till vårt team. Arbetsområdet omfattar Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun. Våra projekt rör i huvudsak mark-, väg- och ledningsarbeten, dammar, järnväg och anläggningsbetong.

Om tjänsten
I rollen som arbetsledare arbetar du i produktionen nära platschef och yrkesarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

Planera, leda och följa upp det dagliga arbetet
Medverka till en god arbetsmiljö
Föra dagbok, rapportera hinder, ändringar samt avvikelser
Upprätta arbetsberedningar och att kommunicera dessa
Avrop av material och underentreprenörer
Kompetenser och personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven, kommunikativ, och ordningssam. För att lyckas i rollen är ledarskapet viktigt. Du har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat och du är en förebild som skapar engagemang bland våra medarbetare.

Kravprofil
Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare, eller i en liknande befattning i branschen under minst ett par år. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning. B-körkort och god datavana är ett krav. Eftersom vi jobbar i projekt över hela Västerbotten och Örnsköldsviks kommun, är din mobilitet en förutsättning.

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett intressant arbete med många utmaningar och möjligheter till utveckling.

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dagtid
Tillsvidare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Peab Anläggning AB
Hemsida:
http://peab.se

Ansökan

Webbplats:
https://peab.easycruit.com/vacancy/application/1954675/6881?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2017-12-13


Senaste inkomna jobb