Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren byggarbetsledare sökes

Om tjänsten

Är du intresserad av att jobba åt ett familjärt företag med en väldigt sund personalpolicy? Är du redo att leda egna projekt och påbörja din resa inom ett stort och stabilt företag? Då tycker jag att du ska söka redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som har en byggingenjörsutbildning på universitet eller som lägst en YH utbildning och som är sugen på att ta klivet in i ett stort, snabbt växande företag som arbetsledare. Vår kund söker en arbetsledare som med sin utbildning och erfarenhet ska börja jobba självständigt med att föra olika byggprojekt framåt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av, beställa och ta emot material, se till att bygget följer tidsplanen, hjälpa till där det behövs på bygget, se till att underentreprenörer och egna byggarbetare följer säkerhetsanordningar och säkerhetsföreskrifter, dokumentation och mycket mer.

Om företaget
Företaget som är har sin huvudbas i Småland är ett mycket spännande företag som befinner sig i en stor expansionsfas och har ett par år i rad varit ett gasellföretag i Sverige. Dem grundades 1977 och har sedan dess vuxit stort och utvecklat sina arbetsområden till att ta sig an många varierande byggprojekt. Dem står för en väldigt familjär personalpolitik och ser till att sina anställda mår bra och har rätt förutsättningar för att föra projekten i hamn.

Din profil
Skallkrav:
- Byggingenjör med inriktning bygg/konstruktion
- Körkort + bil
- Flytande svenska & engelska
- Arbetslivserfarenhet inom byggbranschen och produktion


Meriterande:
- Kunskaper inom CAD (läsning & ritning)

I rollen ser vi att du som person har en hög social kompetens, god samarbetsförmåga och är prestigelös. Vi ser att du är framåt, driven och du ska gilla att jobba mot utsatta deadlines samt leda din arbetsgrupp. Självklart har du också ett brinnande intresse för byggbranschen. Du som söker ska ha gått klart din utbildning inom bygg/produktion samt ha jobbat inom branschen i ett par år.
Det kommer också förekomma projekt på andra orter än i Örebro så du som söker ska vara flexibel. Marknaden styr behovet

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Omgående
Lön: Enligt kollektivavtal
Ort: Örebro med omnejd
Arbetstider: 06.45-16.00 (övertid kan tillkomma)

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Framtiden AB
Hemsida:
http://www.framtiden.com

Ansökan

Referens:
13975
Webbplats:
http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=13975
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb