Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Karlstad: Sten och Vägarbeten söker Arbetsledare inom mark- och anläggning

Om tjänsten

Bemanningsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Kontor i Åmål, Stenungsund, Trollhättan och Göteborg. Bra folk snabbt. Specialiserade sedan 1996 inom lager, kontor och industri

Jobbakuten AB är rekryterings- och bemanningsföretaget för företag i Västsverige. Vi erbjuder goda villkor för våra anställda och följer gällande kollektivavtal. Majoriteten av dem som arbetar för oss får fast anställning - antingen genom rekrytering eller efter att ha börjat som uthyrda.

Vi rekryterar för kunds räkning en arbetsledare inom mark och anläggning.

Vår kund är en av Värmlands aktörer inom mark- och anläggningsarbeten och har idag ett 60-tal medarbetare.

Tjänsten innebär fullständigt arbetsmiljö- och personalansvar för dina medarbetare. Du har en arbetsroll som operativ ledare där du leder och planerar det dagliga arbetet och ansvarar för att din grupp har hög service- och kvalitetsnivå. Du ska arbeta för att verksamheten styrs och leds i nära samarbete med underställd personal, närmaste chef och i överenskommelse med lagar och avtal.

Vi söker dig som har erfarenhet av mark- och anläggning och/eller bygg/entreprenad.

Som person är du handlingskraftig, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemeng och delaktighet bland dina medarbetare. Dina social förmågor är stora: du är lyhörd och tydlig samt har en mycket god samarbetsförmåga. Som person är du drivande, kommunikativ och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet avseende tid, material, personal och maskiner. Du deltar också i arbetet i fält.

Vi värderar branschkunskap från markanläggning och/eller bygg/entrprenad. Du är kommunikativ med en positiv syn på människor. Du tycker om att leda och motivera medarbetare. Du är en förtroendeingivande relationsbyggare. Stresstålig, klarar av att prioritera och ta beslut även i ett högt arbetstempo. Ett högt säkerhetstänkande och en stark vilja att uppnå satta mål är utmärkande karaktärsdrag hos dig.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom anläggning och som har mångårig praktisk erfarenhet och bred kunskap inom anläggningsbranschen alt. bygg/entreprenad. Vi tror även att du har arbetat några år i någon ledande funktion. Formella krav ställs på B-körkort och god datavana.

Vår kund erbjuder en trygg arbetsplats där hårt arbete uppskattas och värderas mycket högt. Ett arbete som är omväxlande och lärorikt. För rätt person erbjuds goda utvecklingsmöjligheter

Tjänsten skall tillsättas omgående, om du som söker tjänsten idag har uppsägningstid, vad god att specificera eventuell uppsägningstid i ditt personliga brev.


Ansökan
Skicka in din ansökan genom att klicka på länken "Ansökan via extern webbplats" alternativt "Skicka ansökan". Vi tar ej emot ansökningar via e-post eller brev.

Till den här tjänsten rekryterar vi löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag.

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/tillsvidare
Heltid
Lön:
Enl.avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jobbakuten Åmål
Hemsida:
http://www.jobbakuten.se

Ansökan

Webbplats:
https://Jobbakuten.easycruit.com/vacancy/application/392890/6244?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2014-12-09


Senaste inkomna jobb