Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lagbas inom anläggning

Om tjänsten

Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.

Till Svensk Markservice anläggningsdivision söker vi nu en projektledare som kommer att ansvara för att leda större och mindre anläggningsarbeten i Stor-Stockholm.

I denna tjänst ansvarar du tillsammans med din produktionschef för att planera och genomföra anläggningsprojekt, av både kortare och längre karaktär. I förberedelserna ingår att upprätta arbetsmiljöplaner, genomföra riskanalyser och kontrollera arbetets utförande. Du delegerar arbetsuppgifter till ett antal medarbetare samt håller kontakt med underentreprenörer vid behov.

Inför, under och efter genomfört arbete har du kontakt med kunden i syfte att skapa ett så gott samarbete som möjligt samt arbetar för en fortsatt gynnsam affär. Däri ingår mer ekonomirelaterade arbetsuppgifter i form av mindre kalkylering och offertering samt fakturahantering.

Vi ser att lämpliga sökanden troligtvis genomfört eftergymnasial utbildning med någon form av anläggningsinriktning. Praktisk erfarenhet av anläggningsarbeten är meriterande liksom förmåga att använda mätinstrument och läsa ritningar. God datavana är absolut nödvändigt och körkort B är ett krav för tjänsten.

Du som söker bör ha ett stort engagemang och driv i ditt arbete och gillar när det är mycket saker på gång. Ordning och reda och en god struktur skapar en god grund samtidigt som tjänsten kräver att du kan tempoväxla och stundtals arbeta i ett högt tempo.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster.

För att vara sökbar för framtida tjänster hos Svensk Markservice registrera gärna ditt CV i vår databas, vilket sker automatiskt när du söker tjänsten via vår hemsida.

I denna rekrytering samarbetar vi med Markservice Resurs som är ett bemannings-och rekryteringsbolag inom koncernen.

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Måndag-Fredag
Start omgående
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Svensk Markservice AB
Hemsida:
http://www.svenskmarkservice.se

Ansökan

Webbplats:
https://markservice.easycruit.com/vacancy/application/1912041/62517?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2017-12-15


Senaste inkomna jobb