Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Marbit AB Söker arbetsledare/platschef

Om tjänsten

Prowork är ett ungt företag inom bemannings- och rekryteringsbranschen med bred erfarenhet och stor kompetens inom branscher som bl.a. Bygg & Anläggning, Drift & Skötsel och Fastighet. Vi värdesätter två saker: Vår personal och våra projekt. Vi på Prowork bär på både engagemang och stolthet för det vi gör och vi söker efter medarbetare som delar våra värderingar. Samtidigt som du märker att du jobbar hos ett företag som bryr sig om sina anställda och ditt projekt så vill vi tro att våra medarbetare gör sitt bästa för att företräda vårt varumärke, men också ditt egna. Vi jobbar också med välförankrade företag där du har möjlighet att visa vad du går för!

Vi söker nu en person som ska jobba som arbetsledare / platschef hos vår kund Marbit AB. Kunden sitter i Sundbyberg och arbetar främst med att förbättra Stockholms gator, torg och parker. Vi kräver att du som söker har B-körkort samt pratar och skriver svenska obehindrat. Du ska vara inspirerande och skapa delaktighet i ledarskapet. Ha en god kommunikationsförmåga samt strukturerad i ditt arbetssätt.

Arbetsuppgifterna är varierande men ekonomiansvar, kalkyl, arbetsledning och personalansvar är dina ansvarsområden. Du ska även genomföra och driva egna projekt. Du ska vara en driven och prestigelös person som har förmågan att skapa goda, långsiktiga relationer. Kunna arbeta självständigt och även i grupp, då gäller även att du är en kommunikativ person med rutiner att kunna administrera projekten du ansvarar för.

Är du en person som arbetar på ett stort företag och vill byta miljö? Eller jobbar du idag som bas eller arbetsledare och vill ta nästa kliv i karriären?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Cecilia@prowork.se. Vi går igenom ansökningar och har intervjuer löpande då tjänsten ska tillsättas omgående. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Cecilia Grönlund, rekryterare 0709 83 84 65 eller Robert Gidlöf, driftchef 076-88 22 587.

Arbetsledare, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Prowork Bemanning AB

Ansökan

E-postadress:
Cecilia@prowork.se
Sista ansökningsdag:
2015-12-18


Senaste inkomna jobb