Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare Hus - Stockholm

Om tjänsten

Arbetsledare till Hus Stockholm Bostäder

Hus Stockholm består av tre regioner: två kommersiella husregioner Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd, samt Hus Stockholm Bostäder som är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder i Storstockholmsregionen.

Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet, lönsamhet och präglas av en anda av ständig utveckling samt förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Som arbetsledare är din arbetsplats ute i produktionen, där säkerhet och god planering är det viktigaste för ett lyckat projekt. Du gör arbetsberedningar, leder den dagliga produktionen och löser eventuella problem som kan dyka upp under en arbetsdag.

Rollen har många kontaktytor, och under en vanlig arbetsdag har du många och täta kontakter med din produktionschef/platschef, underentreprenörer, beställare och leverantörer.

Vi söker dig som vill vara i händelsernas centrum

För att undvika att problem dyker upp ute i produktionen är det viktigt med god planering och struktur. Men oförutsedda saker kan dock hända och som arbetsledare måste du kunna fatta snabba beslut och vara en problemlösare. Framförallt är du är en god ledare som har förmågan se och ta tillvara på den gedigna yrkeserfarenhet som finns bland dina kolleger.

Är du en produktions-/arbetsledare i dag eller ser du det som ditt nästa steg?

Du bör ha jobbat i större husbyggnadsprojekt i några år och bör ha byggteknisk utbildning från exempelvis Yrkeshögskola eller ingenjörsutbildning på eftergymnasial nivå.

Ansök senast 30 november!

Om du vill utvecklas och ha roligt är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten kontakta HR-specialist Anders Enström på 010-44 92 004.

Vi genomför löpande urval och vill därför att du lämnar in din ansökan så snart som möjligt, vi är nyfikna på dig, vi är övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur och välkomnar dig att söka!

Arbetsledare, husbyggnadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Skanska
Hemsida:
http://www.skanska.se

Ansökan

Referens:
532000006
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=ZW5zdHJvbS5hbmRlcnMuNTU0NjUuMzEwMUBza2Fuc2thLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb