Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare

Om tjänsten

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Till vår byggavdelning i Kristianstad söker vi en arbetsledare med erfarenhet.

Om du trivs med att arbeta nära produktionen och vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete med att skapa framgångsrika projekt, då har du hittat rätt.

Som arbetsledare kommer du att biträda platschefen med arbetsledning i projekten, planering, arbetsberedning, uppföljning samt ha en nära kontakt med hantverkare och underentreprenörer.

Som person är du positiv, driven och trivs med att planera och organisera ditt arbete. Du tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut.

Vi anser att du bör ha teknisk ingenjörsutbildning eller likvärdig erfarenhet och trivas i ledande befattning. Alternativt har du arbetat som yrkesarbetare under flera år men är nu redo att anta utmaningen att börja som arbetsledare. 

Urval kommer att ske löpande, så ansök redan idag!

Arbetsledare, husbyggnadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
-
-
Lön:
-

Arbetsplats

Arbetsplats:
Peab AB
Hemsida:
http://peab.se

Ansökan

Webbplats:
https://peab.easycruit.com/vacancy/application/1952689/102525?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb