Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Platschef till expansivt bolag

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som platschef hos vår kund ansvarar du över projekten från byggstart till färdigt objekt. Bolaget arbetar med byggnation av typhus och beroende på projektens omfattning och geografi arbetar du med ett till tre projekt igång samtidigt. I rollen som platschef agerar du länken mellan projektledare och yrkesarbetarna och leder projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Under ditt ansvar ligger även samordning av leverantörer och underentreprenörer, arbete med prefabstommar, viss delaktighet i anbud och kalkyl samt budget, som du ansvarar över tillsammans med projektledaren.

Bolaget bygger från norr till söder i Sverige så arbetet innebär resor och boende på annan ort, oftast från måndag till torsdag.

 

Din profil

Vi söker dig som har en hög social kompetens och en förmåga att skapa goda relationer. Som person är du affärsmässig, kommunikativ och du har en vilja att utföra ett kvalitativt arbete. I ditt arbete är du ordningsam, initiativtagande och effektiv. Du är inte rädd för att fatta beslut och du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Slutligen söker vi dig som har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande.

 

Krav


• Erfarenhet av byggbranschen
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift
• Körkort B

 

Meriterande


• Erfarenhet av arbetsledning eller tidigare roll som platschef

 

Om bolaget

Vår kund är ett framgångsrikt bolag inom bygg- och projektutveckling med ungefär 250 anställda. Som anställd får du arbeta på ett stabilt företag som är med och förändrar bostadsmarknaden i Sverige. I rollen som platschef får du arbeta med frihet under ansvar, goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag och varierade arbetsuppgifter.

 

Om Xllnc Advise Recruitment

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

 

Villkor

Omfattning: Heltid

Ort: Vår kund är öppen för olika orter

Start: Enligt överenskommelse

Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut

Arbetsledare, husbyggnadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Xllnc Advise
Hemsida:
http://www.xllnc.com/

Ansökan

Webbplats:
http://www.xllncadvise.com/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=229
Sista ansökningsdag:
2017-12-17


Senaste inkomna jobb