Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsledare betong till Sveab

Om tjänsten

Sveab växer och behöver utöka sitt team med en arbetsledare för betong. Sveab har en platt organisation och du har stora möjligheter att påverka din egen roll och hur arbetat bedrivs och ha mycket frihet under ansvar.

OM TJÄNSTEN
I rollen som arbetsledare betong kommer du att vara delaktig i större anläggningsprojekt inom betong och mark i Stockholmsområdet. Du blir del av ett team om 10-30 personer bestående av Platschef, Projektingenjör, Arbetsledare, Mätningstekniker och Yrkesarbetare. Du rapporterar till projektets Platschef för större projekt. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som arbetsledare betong kommer att innebära att du har ett arbetsledande ansvar om team mellan 5-15 personer. Du kommer också att ha ett helhetsansvar inom ditt område och följa processen för betongdelen från ax till limpa. Du ansvara för inköp och är beställare och kontaktperson för underentreprenörer inom betongområdet.

Du kommer till exempel att:


* Avropa beställningar för varor och tjänster
* Upprätta tidplaner
* Hålla i genomgångar för det dagliga arbetet för din grupp
* Rapportera resultat och avvikelser till Platschefen och/eller Projektingenjören
* Delta i arbetsplatsmöten 2-3 gånger/vecka
* Delaktig i KMA-arbetet


SVEAB:s medarbetare drivs av värderingar som står för Utveckling, Engagemang,
Yrkesstolthet och Ansvarstagande. Om det är stämmer in på dina värderingar är detta
en organisation du kommer trivas i.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning med lämplig inriktning


* Har minst 3 års arbetslivserfarenhet från byggproduktion inom betong
* Har vana att arbeta med KMA (Kvalitet Miljö och Arbetsmiljö) inklusive riskhantering
* Har kunskaper inom AMA och MER
* Har kännedom om entreprenadjuridik AB04 samt ABT06
* Är van att arbeta med underentreprenörer
* Har körkort


Som person är du självgående och driver ditt eget arbete framåt och tar initiativ. Vidare är du en van problemlösare som kan hitta olika lösningar på de frågeställningar du stöter på. För att lyckas i rollen har du lätt för att samarbeta och är tydlig i din kommunikation. Du är en naturlig ledare, kan ta beslut, och har lätt för att få med dig både kollegor och samarbetspartners i de projekt du leder. Du har ett tydligt resultatfokus och tar ansvar för ditt arbete och avslutar de projekt som du påbörjar.

START: Snarast möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

PLATS: Stockholm

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 151130

KONTAKT: Maria Salling, rekryteringskonsult, maria.salling@academicwork.se

ANSÖKAN
Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök och läs mer på www.academicwork.se

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter
enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
[SVEAB](länk till företags hemsida) Svenska Entreprenad i Mälardalen AB, är Sveriges största privatägda renodlade anläggningsföretag med huvudkontor i Solna och med en omsättning på ca 1,4 Miljarder SEK. Det tack vare 300 stolta medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom anläggning och järnväg och de skapar grunden för ett fungerande samhälle.

SVEAB växer och söker nu medarbetare med erfarenhet och självförtroende som vill vara med på resan framåt. Det är ett ungt, erfaret och sammansvetsat gäng som är engagerade i sitt arbete och som hela tiden strävar efter att utvecklas som företag. Men månar mycket om sina medarbetare och de delar en kamratskap som bygger på viljan att skapa något värdefullt för samhället och andra människor, vilket även bidrar till väldigt nöjda kunder. På SVEAB satsar de på sina medarbetare och har de senaste åren haft höga NPI-resultat. Detta tror man beror på att det är en organisation där varje medarbetare blir sedd, man har möjlighet att påverka och har nära kontakt med högre chefer.

ByggledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid, tillsvidare
40
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963784
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/arbetsledare-betong-till-sveab/14963784?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb