Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

PLATSCHEF TILL PEAB ANLÄGGNING I UPPSALA

Om tjänsten

Har du ett par års erfarenhet från en roll som arbetsledare inom anläggning och vill ta steget vidare i din karriär? Eller jobbar du idag som platschef men vill ta chansen att utvecklas vidare inom just Peab? Har du dessutom ett sinne för affärer? Peab Anläggning står inför flertalet spännande projekt och söker därför en platschef till Uppsala.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Peab Anläggnings räkning en platschef till Uppsala.

Du kommer som platschef att ha en central roll i projekten. Du kommer att leda, planera, prioritera och genomföra tilldelat produktionsprojekt och ha helhetsansvar för att fastställda ramar avseende ekonomi, leveranstid, personal, arbetsmiljö och säkerhet uppnås.

Du välkomnas till ett sammansvetsat gäng som brinner för anläggningsjobb och älskar att prata lösningar som gör arbetsvardagen lättare. Vi är ett blandat tjänstemannagäng bestående av före detta hantverkare, "tekniska gamla rävar" och unga akademiker. Om du kommer med kunskaper som vi inte besitter så lyssnar och lär vi gärna, men vi vill också gärna dela med oss av det vi kan. Vi tycker om att hålla oss fysiskt aktiva och tränar tillsammans i anslutning till arbetstid och vi deltar gärna i diverse motionslopp till fots och på skidor. Alla oavsett bakgrund och härkomst är välkomna och vi ser mångfald som en styrka!

Det är viktigt för oss att du delar Peabs kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det Peab gör. Hos Peab finns stora möjligheter till personlig utveckling, och möjlighet finns även för rätt person att få vara med och utveckla Uppsalagruppens verksamhet genom att etablera lokalkontor på närliggande orter till Uppsala.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Peab Anläggnings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Peab Anläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Som Platschef kommer du arbeta ute i produktionen i olika projekt inom infrastruktur, grundläggning av byggnader, finplanering och vatten- och avloppsanläggningar. Du rapporterar till och har stöttning från en erfaren arbetschef som har över 20 års erfarenhet i branschen och som brinner för en bra sammanhållning inom gruppen.

Du kommer till exempel att:


* Självständigt driva projekt från idé till färdigställande
* Ha ansvar för projektets planering, genomförande, ekonomi, personal och kvalitet
* Ha fullt arbetsmiljö- och miljöansvar i projekten
* Ansvara för inköp, kalkyler och prognoser i projekt
* Ansvara för kommunikation med kunder, beställare och leverantörer i projekt


VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 2 års erfarenhet från en roll som arbetsledare inom anläggning


* Har god förståelse för ekonomi och affärer
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
* Innehar B-körkort då resor ingår i tjänsten


Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning, gärna en teknisk utbildning på högskolenivå samt betongkompetens. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet av en roll som platschef.

Du är en självgående person med en god förmåga att leda både dig själv och andra. Du kan skapa ett gott arbetsklimat och du har förmåga att entusiasmera dina kollegor. Vidare är du ödmjuk, prestigelös och öppen. För tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Självklart delar du även Peabs kärnvärden och är en jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig person!

ÖVRIG INFORMATION


* Start: med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: heltid
* Placering: Uppsala med omnejd
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stockholmsouthrecruitment@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
PEAB är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. För oss i Peab innebär anläggning att bygga väl fungerande och hållbara samhällen, både med dagens mått mätt och inför framtiden. Givetvis är vår ambition att allt inom anläggning sker med så liten miljöpåverkan som möjligt.

ByggledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
40 timmar per vecka
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14997435
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/platschef-till-peab-anlaggning-i-uppsala/14997435?apply=1
Sista ansökningsdag:
2017-12-21


Senaste inkomna jobb