Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bostadsanpassningsenheten söker ny medarbetare

Om tjänsten

Fastighetskontorets uppdrag är att skapa förutsättningar för goda bostäder och ett bra boende för dem som bor eller vill bo i Göteborg. Vi ska också utveckla staden genom att erbjuda mark för industri, handel, utbildning, forskning med mera. Vi har ett spännande uppdrag och stor bredd i kompetens hos våra medarbetare. Vi strävar efter ökad mångfald och tror att människor presterar som bäst när både arbetsliv och privatliv får ta plats. Hos oss får du stort ansvar med inblick i och närhet till stadens utveckling. Med andra ord, hos oss har du möjlighet att påverka. Våga anta utmaningen, tillsammans bygger vi staden!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli en av oss och hjälpa människor till en bättre vardag?

Bostadsanpassningsbidrag är ett bidrag för personer med funktionsnedsättning som behöver anpassa sin bostad för att kunna bo kvar hemma. Bostadsanpassningsenheten handlägger ansökningar om bostadsanpassningsbidrag och vår roll är att driva processen från ansökan om bidrag till färdig anpassning. Idag är vi elva medarbetare med olika kompetenser som ofta diskuterar lösningar och frågor med varandra. Vi söker nu dig som vill ha ett omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad för personer med funktionsnedsättningar.

Din roll blir att bedöma ansökningar och besluta om bostadsanpassningsbidrag. Det innebär bland annat att du besöker bostaden som ska anpassas för att kunna ta fram lämplig lösning och underlag för offertförfrågan. Omfattningen på anpassningen varierar men innebär oftast en mindre ombyggnad där du med din problemlösningsförmåga ser möjligheterna inom den befintliga bostadsytan.

I arbetet kommer du ha mycket kontakt med den som söker bidraget, sjukvård, fastighetsägare och entreprenörer. Du har ett stort ansvar för ditt eget arbete och dina ärenden samtidigt som du har ett nära samarbete med dina kollegor.KVALIFIKATIONER
Du som söker är högskoleingenjör inom bygg eller har en annan relevant teknisk utbildning, gärna med några års erfarenhet. Du kan också ha flerårig arbetslivserfarenhet från bygg eller fastighetsbranschen. I vår verksamhet möts olika yrkeskategorier och med en bred kompetens på enheten kan vi hjälpa göteborgaren på bästa sätt.

Du tycker om och har en bra förmåga att möta människor med varierande bakgrund som ibland befinner sig i svåra situationer i livet. Du är strukturerad i ditt arbete och är duktig på att samarbeta med olika parter. Arbetet innebär myndighetsutövning och det är viktigt att du är ansvarsfull och professionell i ditt yrkesutövande.

På enheten delar vi med oss och tar till oss av varandras kunskaper för att på så sätt ständigt förbättra verksamheten och vår egen kompetens. För att du ska passa in i gruppen är du en öppen, engagerad och driven person.

Du måste ha B-körkort och en grundförutsättning för arbetet är att du har en generellt god IT-kunskap.ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.
(#LI-post)

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborg, Fastighetskontoret

Ansökan

Referens:
A519444
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=67a3a6b2-b37b-44f1-b5f8-8d29866f7003&TK=2327ad3a-5070-4456-b7fd-0a5c1a775fc8
Sista ansökningsdag:
2015-12-13


Senaste inkomna jobb