Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Entreprenadingenjör

Om tjänsten

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Derome är Sveriges största familjeägda träindustri. Vi utvecklar hela kedjan från skog till färdigt hus. Trä är den gröna tråden i vår förädling av trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Derome bygger 1 500 bostäder per år ? allt från villor till sjuvånings flerfamiljshus. Vi tror på en stark utveckling av prefabricerade hus eftersom Sverige behöver en snabb och kostnadseffektiv utbyggnad av attraktiva bostäder. Därför satsar vi på en ökad produktionskapacitet i våra fyra fabriker för volymhus och planelement till 2 500 hus per år.

Under 2018 har vi tecknat avtal med flera stora kunder om leverans av planelement och volymhus. I ett tiotal projekt, varav tre riktigt stora, ska vi bygga 800 lägenheter. Derome Plusshus levererar projekt till hela landet och har idag främsta fokusen på Stockholm, Mälardalen, Västkusten och Malmfälten.

Som entreprenadingenjör är du med hela processen från anbudsförfrågan till färdigt projekt. Under förfrågningsskedet arbetar du med att ta fram produktionskostnaden för bostadsprojektet. I produktionen ingår tillverkning och montage samt att även mark och grund kan förekomma.
Att arbeta som entreprenadingenjör ställer krav personligt engagemang och affärsmässighet då du kommer att ha kontakt med kunder och leverantörer. Vidare ställer tjänsten krav på god struktur och kreativitet då man jobbar i flera projekt samtidigt.

Entreprenadingenjören arbetar självständigt eller med stöd av Entreprenadchef/Projektchef med projekt administrativa uppgifter i projektets alla faser.

I tjänsten som Entreprenadingenjör kommer du bland annat att:
- Arbete med produktionskalkyl
- Utföra kalkylsammanställningar
- Granskning och upprättande av entreprenadkontrakts beskrivningar
- ÄTA-hantering
- Upprätta förfrågningsunderlag


KVALIFIKATIONER
Arbetet består av mycket variation och där det finns mycket utrymme för nytänkande. Är du en nyfiken och driven person som vill vara med och utveckla framtidens bostäder är denna tjänst det du söker. För att lyckas i rollen tror vi att du har:

- Byggteknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet.
- Erfarenhet av entreprenadkalkyl.
- Goda kunskaper i Excel.
- Kunskap om entreprenadjuridik och lagkrav.

Derome Plusshus har fyra produktionsanläggningar ? Skellefteå, Kristinehamn, Anneberg samt Varberg. Du kommer att tillhöra Entreprenad avdelningen med stationeringsort Varberg/Väröbacka och Kungsbacka/Anneberg. I våra fabriker sitter du tillsammans med vissa av dina kollegor på entreprenad samt andra avdelningar inom konstruktion, projektledning, produktion och ekonomi.


Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering i Värö utanför Varberg på vår nybyggda anläggning eller i Anneberg utanför Kungsbacka. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår entreprenadchef Andreas Eriksson på telefonnummer 0300-67 30 36.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 17 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Deromegruppen bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome Plusshus ingår i Deromegruppen, Sveriges största familjeägda träindustri. Derome Plusshus producerar bostadshus i trä med modern och rationell volymbyggnadsteknik. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare. Deromegruppen sysselsätter 2 000 anställda och beräknas omsätta 7,5 miljarder kronor under 2018. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

För mer information om Deromegruppen se www.derome.se

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid 100%
Tillsvidare
Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
DEROME AB
Hemsida:
www.derome.se

Ansökan

Webbplats:
https://system.webday.se/derome/rekrytera/cgi-shl/user_applicants.exe?action=VIEW_SPECIFIC_JOB&jobReferrer=https://www.arbetsformedlingen.se/&jobId=1505
Sista ansökningsdag:
2019-03-17


Senaste inkomna jobb