Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren Byggnadsingenjör till Fredblad Arkitekter i Göteborg

Om tjänsten

Fredblad Arkitekter söker en erfaren och engagerad byggnadsingenjör med intresse för teknik.

Vi söker dig med flera års erfarenhet av projektering av byggnader. Hos oss är du en del av ett team av projekterande arkitekter och ingenjörer. Du medverkar i eller leder arbetet i projekteringsfasen och kommunicerar med sidokonsulter, leverantörer och entreprenörer. Du stöttar också yngre medarbetare i frågor som rör byggnadsteknik och projektering. Erfarenhet av BIM och vana att arbeta i ArchiCAD är meriterande men inget krav. Som person är du ansvarstagande och har en positiv inställning som smittar av sig.

Om Fredblads

Fredblad Arkitekter är ett av västkustens ledande arkitektföretag med ca 35 anställda på våra kontor i Halmstad och Göteborg. Vi vill bidra till ett hållbart samhälle och arbetar aktivt med miljöfrågor, både i uppdragen och den egna verksamheten. Tillsammans har vi lång erfarenhet av byggnadsutformning, men vi utvecklar ständigt vårt arbetssätt, våra rutiner och användandet av digitala verktyg.

I Göteborg har vi nyligen flyttat till nyrenoverade lokaler där ett gott gäng på 13 personer arbetar och som med dig ska bli 14. Hos oss är medarbetarnas välmående i fokus och som arbetsgivare prioriterar vi anställningstrygghet, arbetsglädje och hög kvalitet.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Fredblads Arkitekter med AW Urval. För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ann Willner på 0760-258008  eller Malin Brandqvist på 0738-430125. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: snarast
tillsvidareanställning
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
AW Urval AB

Ansökan

Referens:
2017/19
Webbplats:
https://awurval.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:179332/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb