Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Gnestahem expanderar och söker en projekterare/projektledare

Om tjänsten

Gnestahem är ett allmännyttigt bostadsföretag som äger och förvaltar 860 hyresrätter och planerar att bygga ytterligare de närmsta åren. Gnesta Förvaltnings AB äger och förvaltar offentliga lokaler som skolor, etc. Service, trygghet och frihet är viktiga nyckelord för oss som arbetar på Gnestahem, totalt är vi 34 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Som projekterare/projektledare erbjuds du ett arbete med intressanta och varierande projekt. Du har det övergripande ansvaret för att leda, planera och driva de olika byggnadsprojekten.
Arbetsuppgifter• Leda detaljplane- och bygglovsarbete.• Leda projektering för nya projekt och större ombyggnationer.• Du ska på egen hand kunna driva och utforma projekt med hänsyn till god ekonomi, nöjda kunder och medarbetare.• Följa projektens fastställda ekonomiska- och tidsramar.

byggprojekt platschef

Din bakgrund
Vi ser att du är ingenjör med inriktning bygg eller har längre arbetslivserfarenhet från liknande arbeten. Du har minst fem års erfarenhet från byggbranschen i olika projekt, goda kunskaper i entreprenadjuridik. Det är meriterande med kommunal erfarenhet.

Dina egenskaper
Det är viktigt att du är affärs- och resultatinriktad och att du kan arbeta uthålligt mot långsiktiga mål. Vi ser att du är ansvarsfull och noggrann och lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandarder. Du är även diplomatisk, tålmodig och prestigelös.
Vidare ser vi dessa egenskaper som oerhört viktiga;
• Samarbetsförmåga, arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.• Tydlig, kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.• Strategisk, tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar sina handlingar till detta.• Serviceinriktad, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt beteende. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig i att leverera lösningar.• Självgående och strukturerad, tar ansvar för sin uppgift. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
Tycker du att tjänsten stämmer med din profil och hur du vill arbeta? Sök tjänsten då snarast, dock senast 151205, vi arbetar med löpande urval.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. I dagsläget har vi kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Västerås och Malmö. Randstads verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden ”good to know you”, som uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten.

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning
Heltid
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Randstad AB

Ansökan

Webbplats:
https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PNOFK026203F3VBQB8N6G8NQ3&nPostingTargetID=4207
Sista ansökningsdag:
2015-12-05
Övrigt:
I denna rekrytering har Gnestahem valt att samarbeta med Randstad så om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marielle Österholm på telefon 072-988 90 32.


Senaste inkomna jobb