Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ingenjör till FVB

Om tjänsten

Söker du nya utmaningar inom din roll som ingenjör? Då är detta tjänsten för dig! FVB Stockholm söker en ingenjör som vill växa tillsammans med dem!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för FVBs räkning en ingenjör. FVB är en ledande energikonsult som arbetar med värme, kyla, kraftvärme och process. Genom att generera effektiva och miljövänliga lösningar skapar de lönsamhet för sina kunder.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos FVB. FVB intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Som ingenjör kommer du att projektera och konstruera ledningar för fjärrvärme och fjärrkyla. Ritningsarbetet sker huvudsakligen i Autocad. Arbetet kommer till en början att ske med stöd av en erfaren konstruktör och enligt dokumenterade rutiner. Du kommer vidare att upprätta handlingar för mark- och rörentreprenörer samt inneha stor kontakt med myndigheter och företag. En stor del av projekteringsarbetet sker på plats där ledningen skall byggas och består av planering av ledningssträckning, inventering av förutsättningar och mätningsarbeten. Arbetet bedrivs således både inne på kontoret och ute i fält

Utvecklingsmöjligheter:
På sikt kommer du även att konstruera rör i mark eller byggnader i 3D-konstruktion. Du kommer att upprätta tekniska och entreprenadjuridiska beskrivningar för upphandling av entreprenader. Du kommer också att få genomföra beräkningar av hållfasthet och tryckfall av rörsystem samt genomföra utredningar och förstudier av större bostadsområden, både tekniskt och ekonomiskt.

VI SÖKER DIG SOM
Är utbildad högskoleingenjör inom energi, bygg, maskin eller VA och innehar minst ett till ett par års erfarenhet inom yrket. Vi ser att du har kunskap av AutoCad och att du känner dig bekväm med att konstruera.

Då du kommer att ha daglig kontakt med kunder och myndigheter krävs det att du behärskar svenska och engelska obehindrat. Vidare är det ett krav att du innehar körkort.

Det är meriterande om du sedan tidigare innehar erfarenhet av bygggranschen.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad, kommunikativ och social då det förkommer mycket kundkontakt. Du är ödmjuk inför din roll, tycker om att arbeta i team men kan likväl ta självständiga initiativ. Du vågar ta för dig, är ambitiös och visar framfötterna. Stämmer dessa attribut in på dig så är detta en perfekt chans för dig att få in foten på ett familjärt och spännande företag.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

START: Enligt överenskommelse

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid 6 månader med möjlighet till överrekrytering

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider med utrymme för flex

PLATS: Stockholm

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
FVB sitter i rymliga och angenäma lokaler i Upplands Väsby men kommer att flytta till nyrenoverade lokaler i Kista till årsskiftet 2014-2015. Med de nya lokalerna kommer kontoret närmare flera av sina kunder och får bredare tillgång till kommunala färdmedel. Stämningen bland medarbetarna är på topp och gemenskapen genomsyrar företaget. FVB innehar även stort medarbetarfokus och lägger stor vikt vid att deras personal skall trivas och må bra. Det utgår varje år en bonus till de anställda, upprättas pensionsparande, extra semester, företagshälsovård, internationella kontakter och möjligheten till att blir delägare.

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14952159
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/ingenjor-till-fvb/14952159?apply=1
Sista ansökningsdag:
2014-12-26


Senaste inkomna jobb