Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior Processutvecklare till Byggvesta!

Om tjänsten

Byggvesta växer och därför behöver de nu en person som kan stötta dem i deras processutveckling. Är du därför duktig på att se detaljer, förbättringar och vågar komma med nya förslag? Har du en administrativ ådra och intresse för administration och vill vara med och strukturera upp processer och därmed ha en betydande roll för hela organisationen? Då är detta rätt tjänst för dig. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Byggvestas räkning en Junior processutvecklare till deras kontor på Kungsholmen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Byggvesta. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
ByggVesta utvecklar boende för ett hållbart samhälle och förvaltar det dom bygger upp. De är en kunskapsintensiv organisation med engagerade medarbetare som alltid driver utvecklingen framåt. Sedan början av 2000-talet utvecklar Byggvesta gröna bostadsfastigheter för deras egen förvaltning och har idag cirka 2200 lägenheter och studentlägenheter på attraktiva adresser i svenska storstäder.

Som Junior Processutvecklare kommer du ha en betydande roll i Byggvestas framtida processhantering för alla deras projekt. I ett projekt finns det olika stadier som behövs specificeras och struktureras upp med tillhörande dokumentation. Du kommer få delta både ute i produktion och på olika möten för att få en känsla och inblick i hur processerna ser ut det dagliga arbetet. Din huvuduppgift kommer således gå ut på att dels hitta en struktur för hur Byggvestas processer ska se ut och dels skapa en processkarta för deras projektgenomförande. Arbetet är därmed till största delen administrativt.

Du kommer till exempel att:


* Tillsammans med olika projektledare och funktioner inom Byggvesta arbeta fram mallar i både Excel och Word som t.ex. checklistor, protokoll, guider.
* Skapa olika processverktyg som kan hjälpa medarbetarna i de olika processtegen
* Skapa en struktur för att arkivera avtal samt övrig dokumenthantering för Byggvestas projekt.


Tjänsten passar dig som har en vilja och förmåga att utveckla Byggvesta och vara en del av deras fortsatta expansion. Du bör vara organiserad och ha ett sinne för struktur. Vidare tycker du om att arbeta i en koordinerande roll med administrativa uppgifter. I rollen som Junior Processutvecklare ges du frihet under ansvar samt en möjlighet att bygga och utforma din roll på egen hand.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning inom bygg, fastighet eller logistik/industriell ekonomi alternativt något annat relevant område


* Har ett stort intresse för administration samt en drivkraft och ambition för att vara med i utvecklingen av Byggvesta
* Har goda kunskaper i MS Office
* Talar och skriver flytande svenska och engelska


Det är meriterande om du har liknande erfarenhet inom branschen

Som person är du proaktiv och har en förmåga att se detaljer och förbättringar. Du är utåtriktad och har en strävan till att både utveckla dig själv som företaget och är inte rädd för att komma med input eller förbättringsförslag. För att trivas i rollen ser vi också att du är bra på att organisera och strukturera ditt arbete och att du har en naturlig pedagogisk förmåga.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Januari
* Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambition till överrekrytering
* Placering: Stockholm, Kungsholmen
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Byggvestas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
ByggVesta är ett företag som utvecklar boende för ett hållbart samhälle och förvaltar det de bygger upp. De är en kunskapsintensiv organisation med engagerade medarbetare som alltid driver utvecklingen framåt. Sedan början av 2000-talet utvecklar de gröna bostadsfastigheter för egen förvaltning och har idag cirka 1900 lägenheter och studentlägenheter på attraktiva adresser i svenska storstäder. Idag har de en årlig tillväxttakt på cirka 600 lägenheter. Läs mer på deras hemsida om vilka som är med och driver Byggvesta framåt!

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Långsiktigt
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14997343
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/junior-processutvecklare-till-byggvesta/14997343?apply=1
Sista ansökningsdag:
2017-12-21


Senaste inkomna jobb