Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mekanikonstruktör med projektledarambitioner till Concept AB

Om tjänsten

Är du teknikintresserad och har förståelse för automation, pneumatik och produktionsflöden? Då kan du vara personen vi söker! På Concept erbjuds du stor omväxling i dina arbetsuppgifter och du är med från idé till färdig utrustning. Skicka in din ansökan omgående då vi selekterar löpande.

OM TJÄNSTEN
”Kreativt, spännande och utmanande är anledningen till att jag valde Concept. Jag såg ett bolag med potential och stora möjligheter för mig att skapa något nytt. När jag började var jag ensam konstruktör och idag är jag chef över en grupp av tre konstruktörer. Jag trivs väldigt bra och är glad över att jag valde just Concept som företag”

Så här beskriver konstruktörschefen Jens varför han valde att börja arbeta på Concept.

På Concept blir du en del av ett växande företag som jobbar mot tillverkningsindustrin i Sverige med kontor och tillverkning i Mölnlycke. Concept konstruerar, tillverkar, driftsätter och installerar specialmaskiner och/eller produktutrustning. De tillhandahåller också produktionsutredningar.

ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör kommer du att arbeta kundnära och delta i projekt från idé till färdig utrustning.

Du kommer att konstruera i Inventor. Eftersom du jobbar i projekt är det även av stor betydelse att du är en god lagspelare som tycker om att samarbeta med andra och skapa goda relationer till både kunder och kollegor.

VI SÖKER DIG SOM
Har en relevant utbildning samt goda kunskaper i CAD-programmet Inventor. Har du erfarenhet av produktionsutrustningar och specialmaskiner är det meriterande, dock inget krav.

Erfarenhet och kunskaper om Catia/SolidWorks är också meriterande.

Körkort B är ett krav då en del av ditt arbete kommer vara att åka ut till kunder.

Du är en kreativ och nytänkande person som gärna kommer på nya lösningar. Detta är viktigt eftersom du ständigt kommer att behöva anpassa arbetet efter kundernas behov. Vidare behöver du ha en god problemlösande analysförmåga för att kunna skapa dig en god överblick över arbetet. Eftersom Concept är en liten organisation är det även viktigt att du är flexibel.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail gbg03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Januari

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid

UPPSKATTAD ARBETSTID: Dagtid (8-17 men möjlighet till flex)

PLATS: Göteborg, Mölnlycke

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 10/12

START: Enligt överrenskommelse (med hänsyn till uppsägning & semester)

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Husqvarna har marknadens största och mest innovativa sortiment av maskiner och verktyg för bygg- och stenindustri. Vi investerar hela tiden i produktutveckling – det är en förutsättning för att vi ska behålla vår branschledande position. Målet är att fortsätta utveckla intelligenta, banbrytande lösningar med höga professionella prestanda, som gör arbetet enklare och som gör våra användare mer produktiva. Allt framgångsrikt arbete med produktutveckling måste ske med slutanvändaren i fokus. Det är därför vi alltid har samarbetat med yrkesfolk i alla stadier av utvecklingsarbetet. Det är våra kunders behov och önskemål som inspirerar oss att skapa nya lösningar för effektivare och bekvämare arbetsplatser.

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
8-17 med flex
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14952134
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/mekanikonstruktor-med-projektledarambitioner-till-concept-ab/14952134?apply=1
Sista ansökningsdag:
2014-12-25


Senaste inkomna jobb