Nyutexaminerad högskoleingenjör bygg

Om tjänsten

Arbetet innebär:
- att upprätta konstruktionsritningar i cad,
- att utföra statiska beräkningar av betong-, stål- och geokonstruktioner.

KFS AnläggningsKonstruktörer AB söker en nyutexaminerad högskoleingenjör med stort intresse för konstruktion av betong-, stål- och/eller geokonstruktioner. Du är en kreativ och engagerad person som vill jobba med teknik och lösa knepiga problem i nära samarbete med mer erfarna medarbetare.

Vi ser gärna att du är noggrann och strukturerad samt är intresserad av att lära dig yrket från grunden för att utvecklas till en duktig ingenjör.


Under de första åren får du möjlighet att jobba inom flera av våra olika teknikområden. KFS har lång erfarenhet av att anställa och handleda nyutexaminerade ingenjörer. För oss är din potential och ditt intresse det viktigaste.

VÅR VERKSAMHET
KFS projekterar stora anläggningar i betong och stål. Vårt fokus ligger på våra specialområden; konstruktion och grundläggning inom hamn, vattenkraftsdammar, broar och kajer. Förutom projektering utför vi även inspektioner, utredningar och miljöprövningar.
Vår ambition är inte att vara störst - utan bäst på det vi gör.

OM OSS
KFS är en personalägd ingenjörsfirma och startades 1991 av tre ingenjörer som ville ägna sin tid åt teknik. Det genomsyrar fortfarande vår verksamhet, där vi alltid sätter bra tekniska lösningar i första rummet. Vi lever på det goda rykte vi har inom branschen och vill nu förstärka med ytterligare duktiga medarbetare.

Läs mer: www.kfs.se

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Kollektivavtal, svensk teknik och design

Arbetsplats

Arbetsplats:
KFS ANLÄGGNINGSKONSTRUKTÖRER AKTIEBOLAG
Hemsida:
http://www.kfs.se

Ansökan

E-postadress:
jobb@kfs.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb